diumenge, 13 de març de 2011

Barrejar vi i política no acostuma a ser un bon negoci


Barrejar vi i política no acostuma a ser un bon negoci. Això ho saben prou bé les caves catalanes que van patir el boicot als producters catalans arran d'unes desafortunades declaracions de Josep-Lluís Carod-Rovira en resposta a la negativa a reconèixer internacionalment la selecció catalana d'hoquei patins. Això no ha impedit, però, que en el mercat apareguessin productes com el Cava 2014, un producte que es presenta de la següent manera:Cava 2014, amb 300 anys ja n'hi ha prou!

2014: LA VICTÒRIA ÉS NOSTRA

Si ets català " morro fort "
dels " impossible de torcer"
guarda al celler i dins el cor....
el CAVA  2014  !!!

Estelada 2014
El cava i l’alegria sempre han anat de la mà. No és pas casualitat que en els moments de joia treu el cap aquella que podem considerar la nostra beguda nacional. Festes, celebracions, revetlles, aniversaris..., sempre fa acte de presència allà on hi hagi sensació de benaventurança. És com el nèctar de la felicitat col•lectiva.
Si hem batejat aquest cava que teniu a les mans com “2014 – Catalunya el pròxim estat d’Europa”, és precisament perquè estem convençuts que no podrà existir una joia més gran per als catalans que el dia de la seva independència com a poble.
Serà l’any 2014? Tot dependrà de nosaltres, de la nostra habilitat i del nostre coratge. Però sobretot depèn ara mateix de la fe que tinguem en nosaltres mateixos.
Que aquest cava ens doni també la força necessària per assolir en el 2014 la més gran victòria de Catalunya.

A Argentina, com informa aquest dissabte el Diario de Cuyo (www.diariodecuyo.com.ar/home/new_noticia.php?noticia_id=450526), també fan 'cupatges' entre vi i política. Què en penseu de tot plegat?

Lanzarán un "vino K" para la campaña de Cristina

Se llamará "El Justicialista". Lo elaboró en Mendoza Helmut Ditsch. Costará unos $ 20. Es un tinto "nac and pop".
09:01 | San Juan, 12 de marzo.- Un vino tiene todas las posibilidades de ser parte del merchandising de la campaña política para la presidencia, gobernación e intendencias, según reveló hoy el diario Los Andes.

El vino se llamará "El Justicialista", una obra de Helmut Ditsch, uno de los artistas argentinos más cotizado del mundo.

"Ahora Amado Boudou se suma a este nuevo producto con un cariz popular y hasta podría adoptarlo como herramienta de propaganda política para sus aspiraciones a jefe de Gobierno porteño", añade el matutino mendocino.

La presentación del tinto peronista se realizará mañana en el restaurante Perón-Perón, en Palermo.

Otro de los que estaría confirmado, según los organizadores, es el ministro del Interior, Florencio Randazzo, otro amigo de los hermanos Ditsch y catador de sus vinos, como los "Cuyucha Mansa", todos made in Mendoza.

El producto no superaría los 20 pesos. En charla con el diario Los Andes, Helmut no oculta su cercanía con el actual Gobierno.

"Queríamos un vino de alta gama, pero con un acceso popular e inventamos un nombre, en realidad me vino como inspiración ´el justicialista\', con la imagen de Juan Domingo Perón y Eva Duarte".

"Ésta es una nueva Quilmes", agrega. Por ahora serán 50 mil botellas de un corte de cuatro variedades (malbec, cabernet sauvignon, sangiovese y syrah). Será elaborado en el este mendocino, en San Martín, donde se encuentra la finca de la familia, específicamente en el distrito de Montecaseros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada