dijous, 17 de març del 2011

Botiga virtual de Falset-Marçà

Algunes cooperatives catalanes no deixen de posar-se al dia. Falset-Marçà és una d'elles.


LA CAMBRA DE COMERÇ DE REUS ACULL LA PRESENTACIÓ DE LA BOTIGA VIRTUAL DE LA COOPERATIVA AGRÍCOLA DE FALSET-MARÇÀ

El president de la corporació, Isaac Sanromà, ha valorat la importància del projecte destacant les virtuts d’una iniciativa que obre un nou horitzó en les dinàmiques comercials de l’empresa prioratina.



L’Agrícola de Falset Marçà ja disposa d’una quarta botiga a disposició dels seus clients. Després d’inaugurar no fa gaires dies el nou establiment de Cambrils –que s’afegeix als de Falset i Marçà- avui la Cambra de Comerç de Reus ha estat l’escenari de la presentació d’un nou establiment que té unes connotacions ben especials ja que es tracta d’una botiga virtual que permetrà obrir encara més el ventall de vendes d’una cooperativa que l’any 2012 celebrarà el seu centenari. El President de la Cambra, Isaac Sanromà, ha volgut destacar precisament aquest fet subratllant que el pas que ha donat l’Agrícola “és digne d’elogi. Ara més que mai les empreses han de demostrar imaginació per ser encara més competitives. I l’esforç de la cooperativa plantejant aquesta nova oferta comercial demostra com d’oberts hem d’estar al món i a les noves tecnologies”.

Hores d’ara l’Agrícola de Falset Marçà ja ven els seus productes, coneguts amb la marca Ètim, a més de trenta països d’arreu del món i està consolidant, de mica en mica, la venda de proximitat gràcies a iniciatives com la botiga de Cambrils o la participació activa en fires com és el cas de la REUS VIU EL VI. En paraules del gerent de la cooperativa, Xavier Domènech, “internet és el futur per una empresa de la tipologia de l’Agrícola. D’aquí que ens plantegem una presència activa que ens permeti obrir nous horitzons en la nostra activitat comercial”.

L’elaboració de la nova botiga virtual ha estat possible gràcies a la feina de l’empresa Enraona. La seva co-responsable, Bernardette Farriol, ha destacat que “la nostra prioritat ha estat aconseguir que la botiga virtual permeti establir amb el client la mateixa relació i interrelació que la que s’ofereix en la botiga física” el que reforça la vocació de servei i d’atenció al client que sempre ha caracteritzat l’activitat de l’Agrícola de Falset Marçà. Precisament el seu president, Josep Maria Cots, ha volgut apuntar la importància del projecte a les portes de l’esclat de la celebració del centenari el que demostra, segons les seves pròpies paraules, que la Cooperativa “arriba als cent anys viva i ben viva”.

La nova botiga virtual es pot visitar a les adreces  HYPERLINK "http://www.etim.cat" www.etim.cat i  HYPERLINK "http://www.etim.es" www.etim.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada