dimecres, 5 de juny de 2013

Vuit cellers de la DO Alella al cinquè Tast Tiana




La fira Tast Tiana celebra del 14 al 16 de juny la seva cinquena edició amb els cellers, restaurants i artesans de la regió com a protagonistes, que oferiran als assistents els millors productes de la zona. La plaça de l’Ajuntament de Tiana acollirà durant els tres dies diversos actes entre els que destaquen menús degustació, concursos de tast i de receptes, demostracions de cuina i tastos de vins, que faran d’aquesta fira una festa inoblidable per gaudir de la cultura del vi i la gastronomia mediterrània. La mostra gastronòmica i del vi de Tiana comptarà aquest any amb la participació de 8 cellers de la DO Alella, 12 restaurants i una fira d’artesania típica del Maresme.
            Tast Tiana començarà el divendres 14 de juny amb un pregoner de luxe del sector del vi, Ferran Centelles, sumiller d’elBulli durant més de deu anys, fundador d’Outlook Wine, co-fundador de Wineissocial i col·laborador de la crítica de vins anglesa Jancis Robinson. Durant tot el cap de setmana la plaça de la Vila de Tiana, així com els carrers adjacents, es convertiran en l’escenari d’una fira d’actes per compartir amb família i amics el millor de la regió. Es tastaran vins dels cellers de la DO Alella Alta Alella, Serralada de Marina, Parxet, Mas Pellicer, Alella Vinícola, Celler Joaquim Batlle Ponce, Celler Can Roda i Bouquet d’Alella. Es podran degustar diversos plats de la gastronomia de la zona dels següents restaurants: Can Roca, Les Terrasses de Sant Romà, L’Avi Mingo, Mas Corts, El Casal de Tiana, La Taula de la Paquita, Mas Blanc, Tirati Tiriti, Restaurant Club Casino de Tiana, El Nou Racó de Montgat, La Donzella de la Costa, i Restaurant Sant Miquel.

El programa es pot consultar a: http://www.tiana.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada