La fira Tast Tiana
celebra del 14 al 16 de juny la seva cinquena edició amb els cellers,
restaurants i artesans de la regió com a protagonistes, que oferiran als
assistents els millors productes de la zona. La plaça de l’Ajuntament de Tiana
acollirà durant els tres dies diversos actes entre els que destaquen menús
degustació, concursos de tast i de receptes, demostracions de cuina i tastos de
vins, que faran d’aquesta fira una festa inoblidable per gaudir de la cultura
del vi i la gastronomia mediterrània. La mostra gastronòmica i del vi de Tiana
comptarà aquest any amb la participació de 8 cellers de la DO Alella, 12
restaurants i una fira d’artesania típica del Maresme.
Tast Tiana començarà el divendres 14
de juny amb un pregoner de luxe del sector del vi, Ferran Centelles, sumiller
d’elBulli durant més de deu anys, fundador d’Outlook Wine, co-fundador de
Wineissocial i col·laborador de la crítica de vins anglesa Jancis Robinson.
Durant tot el cap de setmana la plaça de la Vila de Tiana, així com els carrers
adjacents, es convertiran en l’escenari d’una fira d’actes per compartir amb
família i amics el millor de la regió. Es tastaran vins dels cellers de la DO
Alella Alta Alella, Serralada de Marina, Parxet, Mas Pellicer, Alella Vinícola,
Celler Joaquim Batlle Ponce, Celler Can Roda i Bouquet d’Alella. Es podran
degustar diversos plats de la gastronomia de la zona dels següents restaurants:
Can Roca, Les Terrasses de Sant Romà, L’Avi Mingo, Mas Corts, El Casal de
Tiana, La Taula de la Paquita, Mas Blanc, Tirati Tiriti, Restaurant Club Casino
de Tiana, El Nou Racó de Montgat, La Donzella de la Costa, i Restaurant Sant
Miquel.
El programa es pot consultar a: http://www.tiana.cat/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada