dimarts, 4 de juny del 2013

Temps de Vi de Vilanova eleva el nivell amb grans tastos i frega les 40.000 consumicions


L'èxit de la segona edició de Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú ha portat els organitzadors de la fira vinícola, Carles Carbonell i Òscar Villagarcia, a anunciar que hi haurà una tercera edició l'any que ve. Enguany han venut un 10% més de tiquets, fins arribar pràcticament a les 40.000 consumicions. La fira ha pujat força el nivell enguany gràcies als tastos d'alçada que s'hi han fet, com els d'Alemany Corrio, Mascaró, Jean Leon i Freixenet, i la implicació de la família de restauradors Gallego (Restaurant Marejol i Braseria La Treva).
            Dissabte, a la tarda-nit, l'afluència de visitants va ser espectacular. La jornada de diumenge va ser més fluixa. Es van vendre o llogar fins a 6.000 copes Riedel. En canvi, el tast en alta-mar en un catamarà amb Agustí Torelló Mata va punxar ja que només va pujar a bord una quarantena de persones. Un tast dirigit per l’enòleg Jot Camps va posar punt i final a la fira diumenge amb els vins Castellroig Xarel·lo 2011, Avgvstvs Xarel·lo 2011, La Milana 2007 d’Albet i Noya i el cava Brut d’Agustí Torelló Mata. Enguany la fira va guanyar fonts per rentar les copes, tot i que escasses, i les actuacions musicals van ser un èxit. L'oferta gastronòmica de Temps de Vi, però, va ser força fluixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada