dimarts, 4 de juny de 2013

Moviment que vol unir una nova generació de cuiners, restauradors, productors i viticultors del Maresme




Fotografía:  Irene Bonet

La família Aldana del restaurant Tres Macarrons (Agricultura, 16, de El Masnou) fa dilluns la festa de presentació d’un moviment que vol impulsar el xef Miquel Aldana i que té la voluntat d’unir una nova generació de cuiners, restauradors, productors i viticultors del Maresme per “donar a conèixer la riquesa alimentaria i culinària de la comarca més enllà del pèsol i la maduixa, així com potenciar el Maresme com a marca de qualitat”. La intenció és “donar protagonisme al treball desconegut de molts productors que estan oferint productes de la terra de gran qualitat i als professionals de la zona que estan apostant per una cuina del territori”.  En breu es podrà degustar al Tres Macarrons un menú basat en productes de temporada i de gran qualitat produïts a la zona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada