dimecres, 5 de juny del 2013

Jaume Gramona s’imposa a Xavier Nadal i Ramon Giró a Josep Elías a les eleccions al Consell Regulador del Cava


Jaume Gramona

Ramon Giró Gramona

Finalment els resultats de les eleccions al Consell Regulador del Cava han estat tan ajustats com es preveia. La participació ha estat molt alta. Els candidats de la patronal Institut del Cava s’han imposat als de la patronal Pime Cava. En el Cens D, subcens 3, s’ha imposat Jaume Gramona amb 23 vots a Xavi Nadal (17 vots). En el Cens D, subcens 4, Ramon Giró Gramona de Jaume Giró i Giró (53 vots) s’ha imposat a Josep Elías de Parató (51 vots). Com ja se sabia, el representant de Codorníu serà el seu director general, Xavier Pagès, i el de Freixenet el seu president, Josep Lluis Bonet.
En el Cens 2, subcens 2, els vocals són Pere Ventura i Joan Juvé. El vocal de l’Associació de Viticultors del Penedès és Joan Pascual (Sant Cugat Sesgarrigues), el d’Unió de Pagesos Josep Tort (Sant Martí Sarroca) i el de COAC-JARC Jaume Domènech (Sant Martí Sarroca). En el Cens C Josep Lluís Grogués (Cooperativa de Vila-rodona) serà també vocal. En el Cens A els vocals són Lluís Urgell (Cooperativa de Bellvei) i Xavier Farré (Cooperativa de Sant Jaume dels Domenys). En el Cens D3 (de 240.000 a 2,4 milions d’ampolles), de 41 electors n’han votat 40. En el D4 (de menys de 240.000 ampolles), de 186 electors n’han votat 106.
El 2 de juliol els nous vocals prendran possessió i escolliran president: Pere Bonet o Joan Amat si no hi ha cap gran sorpresa de darrera hora. No es descarta, però, que acabi presentant també candidatura algun petit cavista o l'exdirector general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura de la Generalitat, el consultor Joan Gené, que es mostra disposat a ser un candidat independent alternatiu “si li interessa al sector”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada