L'aerolínia Singapore Airlines ha
incorporat per primera vegada un vi espanyol a la seva carta per als passatgers
de Business; el Roda 2007 (DOQ Rioja). La companyia aèria cerca amb aquesta
decisió “potenciar el dinamisme i la varietat de vins disponibles de la seva
proposta gastronòmica i és una forma de reconèixer l'excel·lent qualitat de la
cuina i els vins d'Espanya”. Singapore Airlines ha destacat el creixent interès
del públic asiàtic per la cuina espanyola, fet que els ha portat també a introduir
a Roda en la seva carta de vins. Els vins són escollits a la companyia per un
panell de consultors de reconegut prestigi internacional: els “Wine
Connoisseurs de Singapore Airlines”. Els seus membres són Jeannie Cho Lee,
primera asiàtica Master of Wine; Michael Hill Smith, consultor de vins i President
Regional d'Austràlia pels “Decanter World Wine Awards”; i Steven *purrier,
consultor internacional de vins, escriptor i guanyador de premis com “Le Grand
Prix de l’Académie Internationale du Vin” l’any 2001. El vi d’aquest celler del
barri de l’Estació d’Haro es va comemçar a servir des de l'1 d'agost en els
vols de Singapore Airlines entre l'aeroport de New Jersey i Los Angeles; i també
en les connexions entre Barcelona i São Paulo, i entre Barcelona i Singapur, a
més de Londres i Milà. A partir d'octubre se sumarà als vols dels aeroports de
Shanghái, Beijing, Singapur, Corea del Sud, Sant Francisco, Hong Kong i Tòquio.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada