En el marc de la celebració del
seu 30è aniversari, l’empresa de gastronomia penedesenca Cal Blay continua
oferint activitats per “gaudir dels vins i caves de la nostra terra, els seus
paisatges i, per damunt de tot, de la bona gastronomia”. El diumenge 16 de
setembre, al matí, celebraran a les Cavas Nadal “El Gra d’Or”, on els
participants podran endinsar-se entre les vinyes i, amb l’ajuda d’un
refractròmetre de camp, comprovar qui ha trobat el raïm de millor qualitat. L’activitat
inclou una passejada per la Finca Nadal de la Boadella per tal de descobrir la
història dels seus ceps i les varietats que es conreen, així com tastar el raïm
directament de la vinya. També es mostrarà als assistents com es premsa el raïm
i es podrà provar el most recent premsat, per després veure com fermenta i es
converteix en vi base. Després de gaudir d’una visita a les caves, a més de 20 metres de profunditat,
Cal Blay servirà un brunch amb embotits del Penedès i pa amb tomàquet, assortit
de formatges, truita de patates, amanides, sandvitx vegetal, hamburguesa Mc
Blay, fideuà, macedònia i assortit de dolços. Tot estarà acompanyat de vins i
caves Nadal. De cara a finals de mes, el divendres 21 de setembre al vespre, el
restaurant Cal Blay acollirà un nou sopar maridatge, aquest cop amb les Caves
Pere Ventura, que durant tot l’any posa la seva màxima passió als ceps i els
dedica una acurada atenció per obtenir un fruit exquisit en el seu moment òptim
de maduresa.
Per participar en les activitats
cal fer reserva prèvia al 93.891.00.32 o al correu electrònic restaurant@calblay.com. El preu de “El
Gra d’Or” és de 24€ (IVA inclòs) i el del sopar maridatge és de 35€ (IVA
inclòs). A més, Cal Blay ha decidit no apujar l’IVA en el preu dels menús del
restaurant enogastronòmic Vinticinc, situat al cor de la capital del cava. Així,
el menú de migdia entre setmana, que inclou dos plats, postres i beguda,
continua mantenint el preu de 12€; i els divendres i dissabtes es pot gaudir
del menú especial de nit per només 20€.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada