dimecres, 5 de setembre de 2012

Nadal i Pere Ventura, de la mà del 30è aniversari de Cal Blay


En el marc de la celebració del seu 30è aniversari, l’empresa de gastronomia penedesenca Cal Blay continua oferint activitats per “gaudir dels vins i caves de la nostra terra, els seus paisatges i, per damunt de tot, de la bona gastronomia”. El diumenge 16 de setembre, al matí, celebraran a les Cavas Nadal “El Gra d’Or”, on els participants podran endinsar-se entre les vinyes i, amb l’ajuda d’un refractròmetre de camp, comprovar qui ha trobat el raïm de millor qualitat. L’activitat inclou una passejada per la Finca Nadal de la Boadella per tal de descobrir la història dels seus ceps i les varietats que es conreen, així com tastar el raïm directament de la vinya. També es mostrarà als assistents com es premsa el raïm i es podrà provar el most recent premsat, per després veure com fermenta i es converteix en vi base. Després de gaudir d’una visita a les caves, a més de 20 metres de profunditat, Cal Blay servirà un brunch amb embotits del Penedès i pa amb tomàquet, assortit de formatges, truita de patates, amanides, sandvitx vegetal, hamburguesa Mc Blay, fideuà, macedònia i assortit de dolços. Tot estarà acompanyat de vins i caves Nadal. De cara a finals de mes, el divendres 21 de setembre al vespre, el restaurant Cal Blay acollirà un nou sopar maridatge, aquest cop amb les Caves Pere Ventura, que durant tot l’any posa la seva màxima passió als ceps i els dedica una acurada atenció per obtenir un fruit exquisit en el seu moment òptim de maduresa.

Per participar en les activitats cal fer reserva prèvia al 93.891.00.32 o al correu electrònic restaurant@calblay.com. El preu de “El Gra d’Or” és de 24€ (IVA inclòs) i el del sopar maridatge és de 35€ (IVA inclòs). A més, Cal Blay ha decidit no apujar l’IVA en el preu dels menús del restaurant enogastronòmic Vinticinc, situat al cor de la capital del cava. Així, el menú de migdia entre setmana, que inclou dos plats, postres i beguda, continua mantenint el preu de 12€; i els divendres i dissabtes es pot gaudir del menú especial de nit per només 20€.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada