dimarts, 4 de juny del 2013

Sis nous maridatges a Xerigots de Vilafranca



Xerigots, la botiga i espai degustació de vins i formatges de Vilafranca del Penedès, ha programat sis nous maridatges per les properes setmanes amb la voluntat de difondre la cultura del vi i el formatge. Aquestes sessions són gratuïtes i seran dirigides per l’enòleg i/o propietari del celler. Tots els maridatges comencen a dos quarts de vuit del vespre i tenen una durada d’una hora aproximadament. Són gratuïts i per inscripcions, es pot fer a info@xerigots.cat. L’aforament és limitat; cada persona es podrà inscriure a un màxim de tres maridatges i només es reservarà un màxim de dues places per cada correu electrònic. Per més informació: www.xerigots.cat 

Les properes sessions seran:

* Sicus - 12 de juny, l’enòleg i propietari del celler, Eduard Pie, presentarà les novetats del celler, vins que fermenten i tenen criança en àmfores de ceràmica.
* Carles Andreu - 19 de juny, de la Conca de Barberà, aquest celler familiar és un dels més reconeguts, creadors del primer vi negre elaborat amb Trepat.
* Jané Ventura - 26 de juny, en Gerard Jané parlarà amb passió dels seus vins i del seu paisatge, el Baix Penedès més desconegut.
* Cossetània - Castell d'Or - 10 de juliol, de la mà de l'enòleg Joan Rabadà es mostrarà com el cava i el formatge fan molt bona parella.
* Barthomeus – 17 de juliol, un nou celler de vora el mar, de Sant Salvador (Baix Penedès) que compta ja amb una Medalla de Plata pel millor negre de la DO Penedès.
* Tomàs Cusiné – 24 de juliol de Les Garrigues (Costers del Segre), vindrà en Tomàs Cusiné, propietari i enòleg d'un dels cellers més internacionals d'aquesta DO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada