dimarts, 4 de juny de 2013

La Vinoteca del Rebost de Valls mostra què tenen en comú Abadal i LaFou




Pla de Bages, al cor de Catalunya i pàtria de la picapoll, i Terra Alta, al límit meridional i baluard de la garnatxa blanca. Que poden tenir en comú? Doncs els vins de la família Roqueta dels cellers Abadal i LaFou, com mostrarà La Vinoteca del Rebost de Valls (www.lavinotecadelrebost.cat) a dos quarts de nou del vespre d’aquest dijous. El preu és de 15 euros (inclou un piscolabis) i les places són limitades. Segons La Vinoteca del Rebost, “Abadal va néixer amb el compromís d’expressar amb els seus vins la singularitat d’una terra. És l'aposta per un territori, com a camí de diferenciació i identitat. La fusió de coneixements clàssics amb l’obertura als conceptes procedents del nou món vinícola defineix l’estil Abadal”. De LaFou es recorda que “al  2007 Ramon Roqueta Segalés, jove membre d’una família amb llarga tradició en el món del vi, decideix donar a llum un projecte personal, LaFou Celler a la Terra Alta, una de les zones vinícoles més autèntiques, de més llarga tradició i amb un gran potencial i recorregut”.  Cal reservar al 977 61 31 80 o bé contestant al mail: info@elrebost.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada