L’Ajuntament de Falset promociona
la seva oferta enoturística a Reus coincidint amb la fira Reus Viu el Vi, que
se celebra aquest proper cap de setmana. La promoció es farà en un estand amb
l’eslògan ‘Falset_la terra es fa vi’ que presentarà els cellers del municipi
(Cooperativa Falset Marçà, Cellers Capafons-Ossó i Vinaterrers del Coll de
Mora) així com els actius culturals i arquitectònics del nucli històric i el
centre d’interpretació Castell del Vi, punt d’inici per al descobriment del
Priorat. Per dinamitzar l’espai, s’han organitzat també diverses activitats per
a tots els públics, a banda de tastos de vi. Tant dissabte com diumenge per la
tarda, hi haurà sessions de tast de pa vi i sucre, i pa, oli i sucre, i una
lliçó magistral d’en Blai – actor de la Cooperativa Falset Marçà – que
ensenyarà de manera teatral “com tastar i gaudir d’un gran vi”. “Falset es
proposa treballar per consolidar la imatge d’un municipi capital, capaç de
presentar-se en qualsevol situació com a punt neuràlgic per afavorir el
coneixement de la comarca. Per això, hem volgut participar a la cinquena edició
de la Fira del Vi de Reus com territori, fent costat a l’esforç de la Cambra de
comerç de Reus, per comunicar el nostre patrimoni cultural i històric” explica
Jordi Puxeu, alcalde de Falset. Aquesta és l’aposta que vol fer el govern
municipal impulsant la idea d’una comarca plena d’atractius a tots els nivells:
no només vi, sinó oli d’oliva, fruit secs, tradició, cultura i història.
“Amb aquesta
acció l’Ajuntament de Falset vol transmetre que la comarca és un territori
especial, on es fonen diferents elements que la fan única” explica l’alcalde de
Falset. I segueix: “Participar a la cinquena edició de Reus viu el vi, pot
representar per a nosaltres una primera ocasió de fer territori amb alguns dels
seus actors principals: els seus productes amb la seva qualitat i la seva
gent”. Durant els tres dies de fira, Falset_la Terra es fa vi proposarà una
sèrie de activitats amb la col·laboració de l’Ajuntament de Falset, de Pimec,
de la Cooperativa de Falset-Marçà, del Celler Capafons-Ossó, Vinaterrers del
Coll de Mora i Med For Life Communication amb la coordinació de Lidia de Mena,
responsable del Castell del vi.
Horari de les activitats:
Dissabte 8 de juny:
A les 18:30 i les 19:00 Pa vi i sucre i Pa oli i sucre
Des de les 19:30 a 20:30 Lliçó magistral d’En Blai “com cal
tastar i gaudir d’un gran vi”
Diumenge 9 de juny:
A les 18:30 i les 19:30 Pa vi i sucre i Pa oli i sucre
Des de les 19:30 a 20:30 Lliçó magistral d’En Blai “com cal
tastar i gaudir d’un gran vi”
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada