dijous, 13 de setembre del 2012

Tast dirigit per Telmo Rodríguez al Joviat de Manresa, el 27 de setembre

La Confraria dels Vins del Bages ha organitzat pel dijous 27 de setembre un tast i sopar a través de Vila Viniteca que realitzaran al restaurant Joviat, i que dirigirà Telmo Rodríguez, considerat dels millors enòlegs del país. Es tastaran els vins Gaba do xil godello 2011 (Valdeorras), Mountain blanco 2010 (Màlaga), Gaba do xil mencia 2011 (Valdeorras), Iz 2011 (Rioja), Lanzaga 2008 (Rioja), Altos Lanzaga 2007 (Rioja) i Molino Real 2007 (Màlaga).
    Telmo Rodríguez va estudiar enologia a Bordeus, i va passar tres anys treballant en els cellers de la família Prats (Cos d'Estournel i Petit Village). Posteriorment va continuar la seva formació per la vall del Roina, col·laborant amb noms tan importants com Chave o Trévallon. Va ser aquí on se li van obrir els ulls als 'vins amb ànima'. Dels seus companys d'estudis destaca Pablo Eguzkiza, amb qui Telmo ha seguit unit des d’aleshores, a Barón de Oña primer, posteriorment a Remelluri, i finalment, quan ja tenia pràcticament les maletes fetes per a anar-se a Austràlia, es va enrolar a la Compañía de Vinos Telmo Rodríguez. La Compañía de Vinos es va dir primer de la Granja, però ràpidament van veure que el nom de’n Telmo obria portes. I de Navarra van passar a Rueda, i després a Màlaga, sempre amb el mateix objectiu: recuperar vinyes oblidades i fer vins amb ànima! Ara treballen a Navarra, Rueda, Alacant, Toro, Aragó, Ribera del Duero, Rioja, Valdeorras i Cigales, a més de crear projectes únics per a importadors o clients especials.
    El preu del tast i sopar és de 35€ pels socis i de 50€ pels no socis. El període d’inscripció finalitza el dilluns 24 de setembre. Per assistir, és imprescindible fer la inscripció al web www.confrariabages.com o al telèfon 609 88 66 34

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada