dilluns, 10 de setembre de 2012

La malvasia de Sitges i cinc caves maridats per Toni Bru, al Salone del Gusto i Terra Madre d'Slow Food a Torí

Més de 60 productors, acadèmics, xefs i joves d'Espanya es donen cita en una nova edició del Salone del Gusto i Terra Madre. La delegació estarà present al Mercat Internacional, amb Baluards Slow Food (com la malvasia de Sitges) i un ampli desplegament de productes, així com en nombrosos Laboratoris del Gust, conferències i activitats educatives. Part d'aquests delegats d'Slow Food participaran així mateix al Congrés Internacional d'Slow Food, trobada estratègica entre els líders mundials d'Slow Food i Terra Madre que té lloc cada quatre anys, en el qual es tria l'equip directiu i es prenen les decisions relacionades amb les estratègies d'Slow Food per al desenvolupament de l'associació, de la xarxa Terra Madre i dels projectes destinats a la defensa de la biodiversitat. La cultura gastronòmica espanyola i la diversitat biològica dels seus aliments es veuran també representades en nombrosos Laboratoris del Gust que abordaran alguns dels aspectes més importants de la cuina espanyola. Entre ells destaca el maridatge entre cinc caves superiors i cinc tapes seleccionades per Toni Bru, xef del restaurant El Celler de l'Aspic de Falset i expert en vins catalans (LG071, 27 d'octubre, 19:30 hores). Aquesta iniciativa s'ha titulat 'Catalunya amb bombolles'. També s'ha programat l'acte 'Dinasties del vi: Los Palacios': de la mà d'una de les famílies més influents de l'enologia espanyola; un viatge de degustació a través de les millors regions vinícoles d'Espanya. (LG092 28 d'octubre, 19:30 hores). Salone del Gusto internacional i Terra Madre, trobada mundial de les comunitats de l'aliment, se celebraran en el Centre d'Exposicions del Lingotto, a Torí, del 25 al 29 d'octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada