dissabte, 1 de setembre del 2012

El Teatre Goya s'alia amb Codorníu



Aquest dijous, 30 d’agost, va començar una nova etapa en la qual el Grup Focus i Codorníu “uneixen els seus valors i els seus esforços de cara a la nova temporada 2012 - 2013 d’un dels teatres de referència de Barcelona que, a partir d’aquest mateix moment, passa a anomenar-se Teatre Goya Codorníu”. Ambdues companyies han arribat a un acord per “millorar encara més l’experiència del públic que assisteix al teatre. Mitjançant diferents accions, el públic del Teatre Goya Codorníu podrà viure moments inoblidables durant els quals ells també seran protagonistas”.  L’acord inclou, entre d’altres punts, que totes dues marques comparteixin el nom del teatre. Aquesta nova denominació és el paraigües sota el qual es portaran a terme vàries experiències que milloraran la visita del públic. Entre aquestes accions es faran trobades entre el públic i els actors, funcions especials i presència de cava a les estrenes i d’altres dates senyalades. A part, el teatre comptarà amb una “Fila Codorníu” que permetrà desenvolupar accions en xarxes socials per apropar el Teatre Goya Codorníu al públic. Així, el teatre i el cava conviuran d’una forma natural i integrada, el públic els associarà i ampliarà la seva experiència cultural. Sota el lema “Codorniu - Viu l’experiència” la marca de cava s’uneix al Grup Focus per desenvolupar un nou concepte de teatre en el qual el cava i la cultura van de la mà.Es tracta del primer teatre de Catalunya que es vincula a una marca, en aquest cas, a un celler de cava. Des dels inicis de l’activitat teatral de Focus, Codorníu ha esdevingut “un col·laborador constant i esencial” en el desenvolupament de l’activitat cultural del grup, participant activament en les estrenes dels espectacles representats als teatres de Focus. Avui dia Codorníu segueix aportant a les estrenes i a les obres teatrals “el seu toc de sofisticació i celebració que requereix l’esdeveniment”.  
Tot i que no és la primera col·laboració entre les dues empreses aquest vincle s’enforteix profundament amb la nova etapa que suposa compartir el nom del Teatre Goya. Codorníu passa a ser una part activa de l’activitat escènica de Focus i s’implica en la construcció de la història teatral i cultural de Catalunya a través d’un dels teatres més emblemàtics de Barcelona, fundat el 1914 i dirigit actualment per Josep Maria Pou. Codorníu reforça la seva aposta per la cultura mentre que el Teatre Goya reafirma la seva forta personalitat amb un col·laborador totalment en línia amb ella: un teatre imprescindible, teatre amb majúscules. En paraules del mateix Pou el Goya és sinònim de “teatre amb passió i compromís, amb vocació d’entreteniment, de controvèrsia i debat. Però, sobretot, de teatre ben fet”. Valors que comparteix i adopta Codorníu sumant els seus propis com la sofisticació, el plaer i la màxima qualitat.  Els números així ho demostren. Des de que el 2008 el Teatre Goya va tornar a obrir les seves portes sota la direcció artística de Josep Maria Pou, el públic ha trobat un espai de lleure apassionant i intel·ligent i ha respòs amb la seva presència. Quasi mig milió d’espectadors han assistit a algun dels espectacles des de la re-inauguració ja fa quatre anys, amb una mitjana anual que no descendeix dels 100.000 visitants i un tant per cent d’ocupació que supera el 70% de mitjana. L’any 2009 va ser el més destacat amb 140.000 espectadors i més d’un 80% d’ocupació de la sala.
Codorníu, per la seva part, és el celler més antic d’Espanya i una de les firmes més antigues del món. Pionera en l’elaboració de cava des de 1872, està present en més de 30 països, destacant Estats Units, Regne Unit o Alemanya. “Líder també en innovació, la bodega sempre ha volgut anar per davant per oferir al consumidor nous caves i vincular el seu consum a moments importants de la vida de les persones. Aquest acord va en aquesta línia”, s’afirma des del celler.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada