divendres, 16 de desembre del 2011

Quadres pintats amb vi de la Cooperativa Falset Marçà


L'artista penedesenca Marta R. Peribáñez visita avui divendres, a les 11.15 hores, la Cooperativa Falset Marça. És autora de diferents quadres pintats amb vi. Per alguna de les seves creacions ha fet servir vi negre de bóta de la Cooperativa Falset Marçà (60% garnatxa i 40% carinyena).
 
Per a més informació, podeu consultar els


Marta R. Peribáñez (Vilafranca del Penedès, 1975)
Llicenciada en Belles Arts en l’escpecialitat d’escultura (1998), actualment immersa en estudis d’Artteràpia (2010-2012), exprofessora de secundària, actualment professora en el postgrau d’Expressió i Comunicació-Llenguatges en la pràctica sòcioeducativa de la Universitat de Barcelona, també imparteixo cursos per a docents i educadors en relació al fet creatiu i a la plàstica com a eina educativa, mediadora i guaridora; dissenyadora i il·lustradora ocasional i local, sempre inquieta creadora pluridisciplinar amb complicitats poètiques i plàstiques diverses (Kinzena Poetika; Que n’és de trist no saber florir! amb Sílvia Amigó i Toti Soler; El vi encenia la vida, amb Manel Cantón i Sílvia Amigó).
Partcipant en el Fir’Art, autoservei d’art de Vilafranca del Penedès, coincidint amb la Festa Major, enguany amb la sèrie de pintures fetes amb vi Les profunditats del vi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada