Segons s'informa des de la DO Montsant, després de prop d’un any de treball, el passsat dissabte 17 de desembre es va inaugurar l’ampliació de les instal·lacions del Celler el Masroig. El celler ha guanyat una nova nau de 500m2 destinada al procés final de l’elaboració del vi, l’embotellat. L’acte va comptar amb l’assistència de l’Hble. Sr. Josep Maria Pelegrí i Aixut, Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, acompanyat pel Sr. Jordi Bort, director general de l’INCAVI i pel Sr. Antón Ballvé, director dels Serveis Territorials del DAAM a Tarragona. Aquesta nova construcció permetrà al celler tenir l’equipament tècnic necessari per tal de ser més productius i competitius dins el sector vinícola i seguir avançant en el procés de transformació de la línia de negoci cap a la comercialització de vi embotellat amb Denominació d’Origen Montsant. Celler el Masroig és un dels cellers més importants de la comarca del Priorat i el que aglutina més hectàrees -unes 500- de vinya pròpia, totes elles emparades dins la Denominació d’Origen Montsant. La seva producció se situa en uns 2,5 milions de kg de verema a l’any, majoritàriament de samsó i garnatxa negra. La seva fundació es remunta a inicis del segle XX, concretament a l’any 1917. "Avui el celler mira cap al futur amb la voluntat de continuar el camí de millora i de transformació iniciat en els darrers anys. Convertint la qualitat en segell distintiu dels seus vins i fent de la tradició una expressió d’identitat, el celler del segle XXI treballa per afermar dia a dia la confiança dels seus clients i per continuar essent un dels cellers de referència dins la Denominació d’Origen Montsant", s'afirma al butlletí de la DO Montsant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada