dijous, 1 desembre de 2011

Pontet-Canet desembarca a Barcelona amb Freixenet i Quim Vila



Com publico avui dijous a La Vanguardia, Alfred Tesseron, el propietari de l'emergent château Pontet-Canet, un Grand Cru Classe de Pauillac (Bordeus), va presentar ahir a la nit a Barcelona de la del Grup Freixenet i de Quim Vila, els seus concentrats, naturals i biodinàmics vins (llauren amb cavall part de les seves vinyes). La jornada va finalitzar al restaurant Via Veneto, on es va elaborar un menú especial per maridar amb vuit dels seus negres. Va destacar molt especialment l'anyada del 1999, així com la del 2006, la del 2004 i la del 2000.  L'anyada més antiga, la del 1990, es va mostrar molt típica, tot i que clarament desestructurada i prima en boca. Alfred Tesseron va destacar les grans potencialitats que hi veu amb l'anyada del 2008, un vi comercial que encara és excessivament jove. L'anyada del 2007 es va presentar tancada i un pèl verda. En aquest celler fermenten els seus vins en ous de ciment i en acer inoxidable, i els envelleixen en bótes entre 16 i 20 mesos. El sopar també es va regar amb el Casa Sala Freixenet 2005 i amb el magnífic champagne de prestige Brut Rosé Henri Abelé Le Sourire de Reims del 2000, una anyada realment excepcional. Es van servir més de 500 copes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada