dimecres, 21 de desembre del 2011

Loxarel, el primer celler català en incorporar termòmetre a les etiquetes


Arran la presentació d'un cava amb termòmetre de Jaume Giró i Giró de Sant Sadurní d'Anoia, la marca Loxarel de Vilobí del Penedès ha volgut recordar que van ser ells els primers en comercialitzar caves amb termòmetre a l'etiqueta. El propietari d'aquest celler, Josep Mitjans, recorda que fa set anys que el tenen. Mitjans explica que "totes les nostres ampolles de cava Brut Nature Vintage portaran un spot amb el nostre logo. La fulla de pàmpol de color blanc originalment, es torna vermella quan aconseguim que el cava arribi a la seva temperatura òptima per servir. És un detall més que estem segurs els nostres clients agrairan". 

1 comentari:

  1. Des de Jaume Giró i Giró es recorda, però, que un termòmetre no és comparable amb un pàmpol. De fet, diuen que "no té res a veure".

    ResponElimina