diumenge, 4 de desembre del 2011

Pelegrí defensa els productes de proximitat

El conseller Josep Maria Pelegrí ha defensat aquest dissabte a Ascó, on ha inaugurat la primera edició d'una Fira del Cava, els productes de proximitat. Aquest cop el conseller s'ha guardat prou de tornar a parlar dels vins de la Rioja:
El conseller Pelegrí anima a comprar productes de proximitat en la inauguració de dues fires a Ascó
inauguració de la fira de Nadal i del cava d'Ascó
inauguració de la fira de Nadal i del cava d'Ascó
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, ha animat a comprar productes de proximitat en la inauguració, aquesta tarda a Ascó (Ribera d’Ebre) de la III Fira de Nadal i de la I Fira del Cava
Pelegrí ha assenyalat, en el seu parlament inaugural, que “fires com aquestes mostren que al costat de casa es fan molt bon productes. Productes bons, de qualitat i segurs”. “La qualitat dels nostres productes no és improvisada ni casual, sinó el fruit de molts anys d’esforços dels nostres pagesos”, ha afegit el conseller, que ha volgut destacar l’artesania alimentària catalana, que combina tradició i futur (innovació, adequació a les noves demandes).
Segons Pelegrí, aquests productes de proximitat, fets prop de casa, aporten molts beneficis, ja que tenen tres grans virtuts: són més sostenibles, ja que permeten tenir el territori més endreçat, i mantenir el paisatge agrari i natural; són una compra responsable, ja que dinamitzen la producció agrària; i són de confiança, ja que faciliten el coneixement dels productes i de les seves qualitats.
D’altra banda, el conseller va felicitar a l’Ajuntament i a tots els participants per fer realitat aquesta nova edició de la Fira de Nadal, i va mostrar la seva satisfacció especial per la posada  en marxa de la I Fira del Cava, un producte molt vinculat amb el Nadal. Després de la tallada de la cinta inaugural, junt amb l’alcalde d’Ascó, Rafael Vidal, Pelegrí va fer un recorregut pels 16 estands de aquesta Fira del Cava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada