dimecres, 28 de desembre del 2011

El DAR incrementa en 2 milions els ajuts al foment de les assegurances

El Departament d'Agricultura incrementa en prop de 2 milions els ajuts al foment de les assegurances agràries
 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha incrementat la quantia dels ajuts per al foment de l'ús de les assegurances agràries convocats per a 2011 per l'Ordre AAM/57/2011, de 6 d'abril, com publica avui el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).
 
L’esmentada Ordre, de 6 d'abril, aprovava les bases reguladores d’aquests ajuts i convocava els corresponent a enguany, i tenint en compte el nombre de pòlisses contractades que han superat les disponibilitats pressupostàries inicials i la voluntat d'atendre el major nombre possible de sol·licitud d'ajuts per a aquestes actuacions, atès que les disponibilitats pressupostàries ho permeten, el Departament considera necessari ampliar la dotació final establerta.
 
Així, ara s'incrementa en 1.994.082,49 euros la quantia dels ajuts, que inicialment era de 8.800.000 euros. Aquest increment va a càrrec d’ua partida pressupostària del Departament per a l'any 2011. La dotació final de la partida corresponent a aquests ajuts és de 10.794.082,49 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada