dimecres, 2 de maig del 2012

El Prior fa de les seves, divendres



La Cova dels Vins i el Mas Trucafort han organitzat per a aquest divendres una trobada amb “20 cellers TOP” batejada com a 'El Prior fa de les seves'. És la primera trobada-tast-sopar a peu dret que el Prior organitza. Es fa divendres a partir de les 20 h i fins les 23h al Mas Trucafort (Ctra. de Bellmunt, km 1,50 de Falset), per a un aforament limitat a 100 persones. Segons afirma Sandra Aulló, des de l’organització, “la nostra humil intenció és, a part de dinamitzar la comarca i oferir noves oportunitats de lleure, fer difussió dels grans vins que tipifiquen les dues denominacions d´origen que conviuen al Priorat”. S’afegeix que volen ser “un punt de trobada dels cellers amb els amants del vi, on es podran degustar els grans vins elaborats amb garnatxa al Priorat.

Per a les reserves, cal contactar via email a elpriorfadelesseves@gmail.com, o trucant a 609679570 (Nina). El preu de l’acte és de 35€ per persona.

3 comentaris:

  1. Treuran tots els vins que van robar a capçanes?

    ResponElimina
  2. jajajaja molt bona aquesta! afegeixo: ho financiarà el senyor ex gerent amb els calers negres que va fotre a l´empresa? diuen les males llengues que mes de 100.000€ !!!!! la veritat es que .... qui no s´ha cobert de gloria?
    m´encanta aquest blog....és com llegir l´HOLA o el LECTURAS,,,
    Quin nivelasoooo!!!!!

    ResponElimina
  3. Ja li diré al Pere si hem vol donar diners per escriure però parelleta no necessita donar diners el, la gent escriu i diu la veritat, i això no es hola o lectures son denuncies sobre coses reals

    ResponElimina