Un centenar de persones van assistir dissabte a la tarda a la masterclass de gintònics celebrada a la sala del teatre de l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia, que va ser "un gran èxit", segons l'organització. El tast, organitzat per Cal Feru eno·cultura i l’Ateneu Agrícola, va comptar amb el sommelier Xavi Nolla com a mestre de cerimònies, que va impartir una classe magistral sobre els gintònics, acompanyat pels brand amabassadors de les ginebres participants (Bulldog, Sipsmith, Gin 9, G’vine, Williams Chase, Nº209, Citadelle i Hoxton) i tòniques participants (Britvic, Schweepes, Fever Tree, Original i Fentimans). A la mateixa hora, es va organitzar un taller infantil on els menuts aprenien a descobrir els gustos i aromes i es divertien preparant divertits combinats de fruites mentre els seus pares assitien a la masterclass. La festa va continuar a la nit, on les més de 200 persones que van assistir a la G&T Party, celebrada a la mateixa sala de l’Ateneu reconvertida en sala lounge,, van poder gaudir de diferents combinacions de gintònic preparats per bartenders professionals repartits en 8 barres. La festa, amenitzada amb música chill-out, va durar fins les 3 de la matinada. Alguns comerços de Sant Sadurní van voler aportar el seu granet de sorra a la festa, engalanant els seus aparadors. Fins i tot alguns més aventurers van crear productes especial, com una botifarra de gintònic o un pastís de gintònic. També molts restaurants de la vila van participar en la gran festa del gintònic de Sant Sadurní preparant menús especials per dissabte a la nit i oferint vals per sopars que es van sortejar durant la festa nocturna. Els organitzadors estan molts satisfets de l’acte. Els objectius que s’havíen proposat, com ensenyar a fer els millors gintònics, donar a conèixer molt bones ginebres i tòniques, fer una festa mai vista a Sant Sadurní, donar a conèixer les possibilitats que té la sala teatre de l’Ateneu i, sobretot, que per un dia, a Sant Sadurní es parlés dels gintònics, es van complir i ja pensen en poder repetir l’acte l’any vinent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada