dijous, 16 de juny del 2011

Vijazz escalfa motors amb les inscripcions a l'Enojazz


Seguint en la línia d'unir cultura i vi, i degut a l'èxit de les passades edicions, l'Acadèmia Tastavins del Penedès tornarà a celebrar el maridatge de vins amb música jazz Enojazz, dins els actes de la Setmana del Caixa Penedès Vijazz 2011.

El dimecres 29 de juny, el VINSEUM acollirà més de setanta acadèmics i aficionats al vi i el jazz, que podran gaudir d'exclusius vins del celler Miguel Torres, explicats per la seva enòloga Núria Bigorra, maridats amb músiques composades expressament per aquests vins per part dels músics de l'Estramp Jaç Joan Aguiar (violí), Xarli Oliver (bateria), Toni Rocosa (tenora i clarinet), Alfons Rojo (guitarra) i Marcel Casellas (contrabaix), i comentades pel musicòleg Joan Cuscó.

 
Aquesta activitat és gratuïta i les places són limitades. Cal fer la reserva de plaça, per mail a info@vijazzpenedes.com o per telèfon al 93 817 27 62, indicant el nom dels assistents i la població de procedència.

D'altra banda, i també en el marc de la Setmana Caixa Penedès Vijazz, el dimarts 28 de juny es celebrarà al VINSEUM un tast/conferència amb el títol "Els materials de construcció utilitzats per l'elaboració dels vins en la història".

Aquest és un esdeveniment organitzat amb la col·laboració dels representants del Col·legi d'Aparelladors del Penedès, que ens permetrà descobrir la importància que han tingut els diferents materials que han intervingut al llarg de la història del vi, en el processos d’elaboració i transport.

Els assistents podran degustar les particularitats d’alguns vins elaborats o conservats mitjançant processos o materials que actualment estan obsolets, com ara el vi d'àmfora.
Aquest tast és gratuït i les places són limitades. Cal fer la reserva de plaça, per mail a info@vijazzpenedes.com o per telèfon al 93 817 27 62, indicant el nom dels assistents i la població de procedència.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada