dijous, 16 de juny del 2011

Charles Metcalfe, inaugurarà el workshop Catavins

Charles Metcalfe inaugurarà el workshop Catavins amb una sessió de tast dirigit

El prestigiós crític britànic serà l’encarregat d’obrir el workshop Buyer meet Spanish Cellar de la pròxima fira Catavins 2011 amb un tast davant dels importadors en què presentarà els vins dels 15 primers cellers inscrits, fidel al seu estil espontani i divertit.

El workshop Buer meets Spanish Cellar, que se celebrarà del 9 a l’11 de novembre a Fira Sabadell, en el marc de la fira Catavins 2011, comptarà amb una inauguració de luxe amb la presència de Charles Metcalfe. El prestigiós crític britànic serà l’encarregat d’obrir el programa del workshop amb una sessió de tast comentat davant dels importadors que assistiran a l’esdeveniment, procedents de tot el món. Fidel al seu estil espontani i divertit, Metcalfe presentarà els vins dels 15 primers cellers inscrits al workshop.
Charles Metcalfe és un dels crítics vinícoles més coneguts de la Gran Bretanya. A nivell general, la seva imatge es relaciona amb el programa de televisió This Morning de ITV, on va ser el responsable de presentar begudes i menjars durant 12 anys. També va ser expert en begudes per a Great Food Live (UIK Food) i Taste Today (Taste TV CFN). És copresident del concurs International Wine Challenge i un dels fundadors de la revista Wine International.
Els seus articles poden llegir-se en diverses revistes del Regne Unit, com Decanter, Square Meal i Wine & Spirit. Conjuntament amb la seva dona, Kathryn McWhirter, va escriure The Wine & Food Lover’s Guide to Portugal, una guia de turisme gastronòmic i enoturisme a Portugal, que recentment va guanyar el premi Louis Roederer a l’International Wine Book of the Year 2008. La seva trajectòria com a coneixedor dels vins de la Península ve de lluny, com demostra el fet que el llibre The Wines of Spain & Portugal, també escrit juntament amb Kathryn, guanyés la distinció com a Llibre de Begudes de l’Any Glenfiddich el 1989.
En acabar el tast dirigit per Charles Metcalfe, importadors i cellers iniciaran els contactes per tastar els vins i gestionar les agendes amb les reunions que s’allargaran els dos dies següents. Representants dels cellers i importadors compartiran reunions, vi i gastronomia durant aquells dos dies, amb l’objectiu de tancar acords comercials entre les parts, en un ambient favorable per als negocis i el tracte directe entre els uns i els altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada