divendres, 10 de juny del 2011

Avui, el 50è aniversari de la DO Penedès amb Artur Mas


Avui es celebrarà a Banyeres del Penedès, el 50è Aniversari de la constitució del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès amb la presidència de l’acte del Molt Honorable, Senyor Artur Mas, President de la Generalitat de Catalunya.

Fundat al 1960, el Consell Regulador de la Denominació d’Origen, celebra l’acte central del seu 50è aniversari, avui divendres 10 de juny, a la Finca Heretat Sabartes de Banyeres del Penedès. En el decurs de la celebració els assistents podran visitar una extensa exposició dels vins més representatius i importants del cellers que formen part de la Denominació d’Origen Penedès i a continuació es reconeixerà la tasca realitzada pels tres ex-Presidents que varen gestionar des de 1982 el destí del Consell Regulador.
En aquest 50 anys de vida, les fites assolides són moltes i considerables. Els seus vins són internacionalment reconeguts a mes de 140 països, és una Denominació capdavantera en donar l’impols necessari en la mecanització del conreu de la vinya, ha estat la primera zona vitivinícola del món en realitzar les fermentacions a temperatura controlada, som pioners en el conreu ecològic de les vinyes i en la implantació de la targeta magnètica pel control de la producció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada