dimarts, 28 de juny del 2011

Convocat el VII Premi Periodístic ‘El Cava’





El Consell Regulador del Cava convoca el VII Premi Periodístic ‘El Cava’ per premiar els treballs periodístics apareguts en premsa, ràdio i televisió que divulguin la cultura del Cava i potenciïn el seu prestigi.

El Consell Regulador del Cava inicia la seva setena edició animant els professionals dels mitjans de comunicació a participar. Aquest guardó premiarà els treballs realitzats en lletra escrita, veu o imatge que hagin ajudat a la difusió de les bondats del cava i del sector que l’elabora. El Premi Periodístic estarà dotat de 12.000 € per a cada una de les tres categories.
Segons el Consell Regulador, "la importància d’aquest premi ha augmentat any rere any gràcies a la qualitat dels treballs i el prestigi dels membres del jurat, que avalen la transparència i qualitat del premi". En la passada edició, el jurat va estat format per les periodistes Rosa Mª Calaf i Pilar Cernuda, l’actor Arturo Fernández i els escriptors Antonio Gala i Joaquín Leguina.
El Premi Periodístic ‘El cava’ és un reconeixement públic a la labor divulgativa que exerceixen els mitjans de comunicació i que ha influït positivament en el reconeixement d’aquest vi escumós de fama internacional. 

Bases VII Premi Periodístic ‘El Cava’

Podran optar al VII Premi Periodístic ‘El Cava’ aquells treballs publicats en qualsevol mitjà de comunicació durant el període comprés entre febrer del 2010 i gener del 2012.
Categoria Premsa.- Qualsevol mitjà escrit o digital. Els treballs hauran d’anar signats amb el nom de l’autor. En el cas d’haver estat publicats amb pseudònim o sense signatura, el director del mitjà haurà de certificar el nom de l’autor. A més, s’hauran d’entregar dues còpies de l’article publicat especificant les dades complertes del concursant, títol i data de publicació.
Categoria Ràdio i Televisió.- Programes o espais de ràdio o televisió. S’haurà d’entregar una sola còpia tal i com va ser emès, juntament amb el certificat del director de la cadena o emissora en el que s’acrediti el títol, la data i hora d’emissió.
Els treballs corresponents a periodisme digital de premsa o televisió, hauran de certificar la data de publicació.
Els periodistes que vulguin participar hauran d’entregar els seus treballs abans del 29 de febrer de 2012 en les oficines del Consell Regulador del Cava (Av. Tarragona, nº 24. 08072 Vilafranca del Penedès. Barcelona).
Els premis es fallaran abans del dia 30 de maig del 2012 per votació d’un jurat assistit en les seves deliberacions per un secretari amb veu però sense vot. L’entrega de premis es realitzarà en un acte celebrat a l’efecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada