Barberà de la Conca ha viscut amb intensitat i amb tot el poble col·laborant-hi de forma envejable una entranyable segona Festa del Trepat que ha estrenat un interessant tast a cegues dirtigit per Xavier Nolla, en el qual es tractava d''atrapar' els trepats. Els deu cellers de la DO Conca de Barberà que han participat a la Festa del Trepat s'han repartit per diversos portals del poble, on se servien trepats i on es podia contemplar l'obra de diversos artistes. L'afluència de visitans forans en un llarg cap de setmana de pont no ha estat molt destacada. La iniciativa, però, ha estat francament original i innovadora. Fins i tot el dinar popular que s'ha fet a la plaça de la Societat, tot i la calor i el sol, ha estat un èxit rotund de participació. Com a novetats han destacat el trepat de Josep Foraster del 2010, el primer trepat 100% de Gatzara Vins (destaquen la maduixa i el pebre en un vi on s'ha buscat la màxima expressió de fruites i color i on també hi són presents les notes especiades) o el 100% trepat fosc El Petit Carlania, que es presenta fruitós (fruites vermelles) en nas i amb una notable acidesa, tot i que és força prim en boca. Aquest darrer vi es comercialitzarà a un PVP de 7 euros. A la Festa del Trepat hi han participat els presidents de les DO Conca de Barberà, Carles Andreu de Domingo, i Catalunya, Xavier Pié.
diumenge, 12 de juny del 2011
Entrayable festa del trepat a Barberà de la Conca
Barberà de la Conca ha viscut amb intensitat i amb tot el poble col·laborant-hi de forma envejable una entranyable segona Festa del Trepat que ha estrenat un interessant tast a cegues dirtigit per Xavier Nolla, en el qual es tractava d''atrapar' els trepats. Els deu cellers de la DO Conca de Barberà que han participat a la Festa del Trepat s'han repartit per diversos portals del poble, on se servien trepats i on es podia contemplar l'obra de diversos artistes. L'afluència de visitans forans en un llarg cap de setmana de pont no ha estat molt destacada. La iniciativa, però, ha estat francament original i innovadora. Fins i tot el dinar popular que s'ha fet a la plaça de la Societat, tot i la calor i el sol, ha estat un èxit rotund de participació. Com a novetats han destacat el trepat de Josep Foraster del 2010, el primer trepat 100% de Gatzara Vins (destaquen la maduixa i el pebre en un vi on s'ha buscat la màxima expressió de fruites i color i on també hi són presents les notes especiades) o el 100% trepat fosc El Petit Carlania, que es presenta fruitós (fruites vermelles) en nas i amb una notable acidesa, tot i que és força prim en boca. Aquest darrer vi es comercialitzarà a un PVP de 7 euros. A la Festa del Trepat hi han participat els presidents de les DO Conca de Barberà, Carles Andreu de Domingo, i Catalunya, Xavier Pié.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
la festa del trepat la va estrenar disabte una intervenció, molt bona i emotiva, per cert, del Jordi nebot de vadeví
ResponElimina