dijous, 23 de juny del 2011

Caviar i vins i caves d'Alella


Ostres! Sí, amb admiració. Aplaudeixo aquesta nova iniciativa per sumar esforços entre un caviar francès i vins i caves catalans (tot i que a casa nostra també tenim caviar de qualitat, com el Nacarii):

Harmonies caviar + vi DO Alella amb vistes al Mediterrani



Des de fa uns dies, el celler Alta Alella Cava Privat i l’empresa Acipenser ofereixen tasts de caviar de l’exclusiva marca francesa Kaspia, maridats amb els vins i caves d’aquest celler de producció ecològica de la DO Alella. Durant les sessions, guiades per l’experta en l’elaboració de caviar i gerent d’Acipenser -distribuïdora de Kaspia- Sònia Galtié, els assistents aprenen a diferenciar les varietats de caviar com el beluga, el baeri o l’oscetra, coneixen els secrets de la pesca i l’elaboració del caviar i gaudeixen del maridatge amb els vins i caves del celler Alta Alella. El tast finalitza amb la degustació de productes com el salmó salvatge, la tarama de cranc o els ous de salmó.
Aquesta sèrie de tasts té lloc al nou centre de recepció de visitants d’Alta Alella. Situat al bell mig de les vinyes i amb el mar Mediterrani al fons, esdevé un marc incomparable per a esdeveniments d’aquestes característiques. Aquells que desitgin prendre’n part, cal que es posin en contacte amb el celler a través del correu enoturisme@altaalella.cat o del telèfon 93 469 37 20.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada