dilluns, 20 de juny del 2011

Alella es mou


Alella no vol desaprofitar la tirada que té l'enoturisme. Aquest pròxim llarg cap de setmana fan portes obertes al Parc Arqueològic Cella Vinaria.

Portes Obertes del Parc Arqueològic Cella Vinaria
 
Durant el cap de setmana us proposem que us apropeu a l'edici del Centre d'Acollida Turística per conèixer el celler romà, Cella Vinaria de Vallmora, en les dues jornades de portes obertes que es faran el 25 i el 26 de juny. Aquests dos dies l'entrada al Parc Arqueològic i la visita guiada seran gratuïtes. També prodreu fer un tastet de les activitats que us proposarem aquest any: conferències, tast de vins, visites a cellers, etc.
Informació i reserves: info@cella-vinaria.cat i al telèfon 935559977 (de dilluns a divendres, de 10 a 14h).
Programa d'activitats:
Visites guiades a la Cella Vinaria: dissabte 25 de juny (a les 11h, 13h i 16h) i diumenge 26 de juny (a les 11h i les 13h). Activitat gratuïta.
Gastroteca. Taller de mel: dissabte 25 de juny (a les 12h i les 17h) i diumenge 26 de juny (a les 12h). Activitat gratuïta.
Dinar-maridatge: dissabte 25 de juny a les 14h. Preu de l'activitat: 30 euros per persona. Cal reservar prèviament.
Conferència: Vinum Mulsum. Dissabte 25 de juny a les 17.30h. Activitat gratuïta.
Miquel Sunyer, viticultor de Batea, Antonio Aguilera, professor del departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona i Josep M. Vaquer, enòleg, han unit esforços per intentar reproduir la manera en que el antics romans elaboraven el Vinum Mulsum, basant tot el procés d'elaboració en tractats d'agricultura de l'època. El resultat que se n'ha obtingut ha estat per una banda un estudi històric sobre l'elaboració del Mulsum, i l'altra el vi de mel o mulsum. Al finalitzar, tindrem l'oportunitat de tastar el resultat de l'experiència. 
Visita al Celler Bouquet d'Alella: Us convidem a descobrir un nou celler obert des de 2010, ubicat en una preciosa masia del segle XIII, situada a tocar del casc urbà d'Alella i rodejada de vinyes. Dissabte 25 de juny i diumenge 26 de juny a les 12h. Activitat gratuïta. Cal inscriure-s'hi prèviament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada