dijous, 30 de juny del 2011

Neixen els entrepans de vi


Qui ho deia que tot estava inventat en el món del vi? La història que ara us explicaré, que està farcida d'il·lusió i d'imaginació, la protagonitzen tres emprenedores amb moltes ganes, una qualitat que bé faria bé d'estendre's com una taca d'oli pel Penedès. Jo ja em moro de ganes de tastar aquests entrepans.

Tot va començar com un joc: Tres amigues vilafranquines participaven personalment en diferents esdeveniments de les festes patronals, de música o fires de vi de la seva ciutat, fins que un dia van decidir que aportarien una mica més al món del vi sense ser pròpiament vi. Davant la manca d'una alternativa gastronòmica relacionada amb el món del vi, van posar cadascuna 1.000 € i amb aquest mínim capital van fundar la micro-empresa de "entrePANSdeVI" un concepte diferent de gaudir del vi.
"EntrePANSdeVI" ofereix una selecció d'entrepans elaborats amb pa de vi. La seva fórmula és simple i senzilla: Aigua, sal, llevat, farina i vi. Es van fer diverses proves i en principi a la massa mare del pa es va afegir, es va complementar la fórmula, amb un 10% de vi 100% xarel·lo de la DO Penedès però com també el Penedès té varietats molt aromàtiques com la parellada o la macabeu, es va fer un tast del cupatge de les tres varietats i es va aconseguir que visualment el pa no canviï però organolèpticament té aquest toc especial del Penedès.
Aquest cap de setmana es fa la presentació oficial d'aquest producte amb tres propostes diferents: Botifarra blanca, Fuet i Pernil de Jabugo al CAIXAPENEDESVIJAZZ de Vilafranca del Penedès, amb un preu mitjà per cada producte de 4 € (IVA inclòs).
La projecció és arribar a tenir una gamma de 10 propostes diferents de "entrePANSdeVI" i estar presents en totes les Festes populars de Vilafranca del Penedès. Per ara només té tres empleats fixos i dos en funció del volum del treball. Les tres protagonistes d'aquests innovadors bocates són les de la fotografia que acompanya aquest post.
 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada