dilluns, 20 de juny del 2011

Reaccions de repulsa per l'acte vandàlic patit per Terroir al Límit

Les reaccions de repulsa pel brutal acte vandàlic que ha patit Terroir al Límit han estat múltiples. Des de l'ABC, l'agència EFE, Elmundovino.com a La Vanguardia passant per TV3 se n'han fer reçò. A continuació us adjunto el comunicat que ha fet públic aquest vespre el Consell Regulador de la DOQ Priorat.

LA DOQ PRIORAT CONDEMNA L’ACTE DE VANDALISME CONTRA UN DELS SEUS CELLERS I DÓNA SUPORT TOTAL ALS PRODUCTORS AFECTATS

El Consell Regulador posa tots els seus mitjans a disposició de la investigació sobre els fets

DOQ Priorat, Torroja del Priorat, 20 de juny de 2011.- Durant la nit del passat dilluns 13 de juny, el celler Terroir al Límit, va ser objecte d'un acte de vandalisme. Un o més desconeguts van trencar el candau de la reixa d’una finestra del celler, per la qual van accedir a l’interior i van ocasionar accions vandàliques, com ara obrir l’aixeta d’un dels fudres i provocar l’abocament de tot el vi al terra del local. A la sala de barriques, i en concret a l’interior d’algunes d’aquestes barriques, es va introduir un producte encara sense identificar, possiblement sabó de neteja, que es va barrejar amb el vi. Divendres de la setmana passada un equip del Consell Regulador va inspeccionar les instal·lacions afectades per comprovar-ne l’estat. El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, en coordinació amb el cos de Mossos d'Esquadra, l’INCAVI i el Consorci d' Inspecció i Control dels vins Catalans, ha iniciat els procediments de control de la instal·lació, amb l’extracció de mostres, precintat de dipòsits, i realització d’analítiques dels vins per determinar l’abast dels danys i procedir a la retirada i eliminació del producte afectat, així com garantir la qualitat alimentària dels vins que no han patit manipulació i que a hores d’ara es troben en aquesta instal·lació.
El CRDOQ Priorat, vol transmetre tot el suport al celler afectat posant tots els mitjans a disposició de la investigació oberta per esclarir els fets i garantint la qualitat alimentària dels seus productes envers els consumidors. Així mateix volem manifestar l’interès mostrat per la resta de cellers envers els fets esdevinguts i agrair les manifestacions de suport i disposició a col·laborar amb el celler Terroir al Limit.

1 comentari:

  1. COM AJUNTAMENT DE TORROJADEL PRIORAT CONDEMNEM ENÈRGICAMENT
    L'ACTE VANDÀLIC SUCCEÏT AL CELLER TERROIR AL LIMIT, AIXÍ MATEIX MOSTREM
    LA NOSTRA SOLIDARITAT AMB AQUEST CELLER I DESITGEM QUE MAI MÉS A NINGÚ
    LI PASSI PEL CAP TORNAR A ATEMPTAR CONTRA UN CELLER DE TORROJA DEL
    PRIORAT NI DE CAP ALTRE LLOC DEL MÓN. ELS ACTES DE COVARDIA SÓN AQUELLS
    QUE NO SON CAPAÇOS DE PARLAR CARA A CARA I ACTUEN CONTRA ELS
    INTERESSOS DE LES PERSONES D'AMAGAT.
    TERROIR AL LIMIT ÉS UNA EMPRESA DE TORROJA DEL PRIORAT I LA SEVA
    COL·LABORACIÓ AMB EL POBLE HA ESTAT PROU SIGNIFICATIVA EN ELS DARRERS
    ANYS, PARTICIPANT I COL·LABORANT AMB LES DIFERENTS ASSOCIACIONS DE LA
    POBLACIÓ, AIXÍ COM MANTENINT ESTRETES RELACIONS AMB LA RESTA DE
    CELLERS DE TORROJA DEL PRIORAT.
    Alcalde de torroja del priorat
    Jordi aixalà i jansana

    ResponElimina