dimarts, 21 de juny del 2011

Nou organigrama a la DO Penedès


En un breu comunicat s'han explicat avui els canvis d'organigrama a la DO Penedès. S'ha nomenat com a nou director del Consell Regulador a Francesc Olivella (a la foto que acompanya aquest post). Olivella és un home de lña casa i l'alcalde convergent de Les Cabanyes (Alt Penedès). Josep Ribas, tot i nque s'ha especulat repetidament amb la seva prejubilació, passa a ser el secretari. En la reunió de la comissió rectora feta ahir també es va acordar crear el Departament de Promoció i Comunicació i el Cap de Comunicació. Enlloc es diu, però, que el nou cap de comunicació ja ha estat escollitt. Es tracta d'una jove vinculada professionalment, fins ara, al departament de màrqueting de Torres. Paral·lelament continuen prenent força els rumors que apunten a la candidaturade Josep Maria Albet com a nou president d'una DO Penedès que necessita força més que un canvi en el seu organigrama. 

A continuació us adjunto el comunitat íntegre de la DO Penedès:


NOU ORGANIGRAMA AL CONSELL REGULADOR DE LA DENOMINACIÓ D’ORIGEN PENEDÈS



Ahir es va celebrar el Ple del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès, a la seva seu de Vilafranca del Penedès, assolint l’acord de canvis en el seu òrgan gestor.



Vilafranca del Penedès, 21 de juny de 2011.-  En la reunió plenària de la comissió rectora del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès d’ahir a la tarda celebrada a Vilafranca del Penedès, es varen acordar entre d’altres accions, realitzar una estructuració de l’organigrama de l’entitat.

En aquest ple es varen aprovar els següents acords que seran efectius el proper ú de juliol de 2011:

1.     Nomenament de Director del CRDO Penedès al Senyor Francesc Olivella i Pastallé.
2.     Manteniment com a Secretari del CRDO Penedès al Senyor Josep Ribas i Beltran.
3.     Creació del Departament de Promoció i Comunicació i el de Cap de Comunicació.

 L’objectiu principal de la D.O Penedès és elaborar vins de qualitat. Els viticultors i cellers estan esmerçats en l’elaboració de productes que omplin completament les expectatives dels consumidors. Els resultats de la implantació del Plà Estràtegic estan aconseguint que el mercat reconegui la diversitat i qualitat dels vins penedesencs amb la varietat Xarel·lo com a estendard de la nostra denominació.   

Com a dades significatives, el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès té inscrits actualment als seus registres 3.800 viticultors i 162 cellers dedicats al conreu de la vinya, la elaboració, la criança i la comercialització del vi del nostre territori.

Geogràficament la Denominació d’Origen del Penedès està ubicada entre Barcelona i Tarragona. El clima mediterrani excepcional i el sol fan del Penedès una zona ideal pel cultiu de la vinya. Aquesta denominació vitivinícola està acaronada pel mar Mediterrani, les muntanyes de Montserrat i els rius Llobregat i Gaià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada