dilluns, 27 de juny del 2011

Fran Rivera i Laura Ponte, amb el cava rosat





El Consell Regulador del Cava no deixa de poromocionar el cava a una plaça difícil, la de Madrid. Ara ha promogut novament el cava rosat com aperitiu a la terrassa de l'hotel Villa Magna, amb dos 'famosos': Fran Rivera i Laura Ponte. Creieu que al cava li cal més glamour? A continuació us adjunto la nota de premsa del Consell Regulador del Cava:


La model Laura Ponte i el torero Francisco Rivera van assistir ahir a la nit a la Festa del Cava Rosat, que cada estiu organitza el Consell Regulador del Cava a la terrassa de l'hotel Villa Magna de Madrid. Els dos solters van brindar junts per rebre l'estiu i van confessar la seva passió per una beguda com el cava rosat, el que van qualificar d'ideal per passar les caloroses nits d'estiu. "Una copeta freda de cava amb els amics sempre cau bé", va afirmar el destre madrileny.


   Fran Rivera, que va reconèixer trobar-se molt centrat en la temporada taurina, es va  mostrar encantat amb la participació del seu germà Kiko en el programa de televisió 'Supervivientes'. "Hi ha posat molt de valor i art, i la veritat és que sóc fan seu cent per cent", va precisar el torero.
   Respecte a la situació del seu company de professió José Ortega Cano, Fran Rivera es va mostrar preocupat i pendent dels esdeveniments. "És una barbaritat el que estan fent amb ell", va manifestar el més gran dels germans Rivera, i va aprofitar l'ocasió per brindar "pel mestre", per què sent un gran afecte.
   Fran Rivera també va parlar de la sèrie de televisió que prepara Telecinco sobre la vida de la seva mare, Carmina Ordóñez, ja que, segons va explicar, cap responsable de la cadena s'ha posat en contacte amb ell. "Em preocupa que no s'expliqui la veritat", va declarar. "Si es té en compte la veritat, aquesta és la que és, però em preocupa que no s'expliqui la veritat, com va passar en la sèrie del meu pare", va precisar. "És igual si una cosa és bona o dolenta. Si el que s'explica és mentida, és dolenta", va afegir el destre.
   Respecte a la seva suposada relació amb la jove extremenya María Parejo, Fran Rivera no va voler fer-ne declaracions i va subratllar que la feina dels periodistes no és fer invencions, sinó explicar fets.
   Per la seva banda, la model Laura Ponte, que repeteix per tercera vegada com a madrina de la Festiva del Cava, va explicar que aquest estiu espera desconnectar de tot excepte de les persones que estima. "Sempre s'ha d'esperar poc de les vacances" -va afegir-, "així gaudeixes molt més".
   Laura Ponte es va referir també al judici que comença avui contra el dissenyador de moda John Galliano, a qui va definir com "una mica especial i excèntric". Segons ella, les declaracions del dissenyador han tingut molta transcendència per un personatge públic. "Va ser molt incorrecte, però hi ha gent que ha fet declaracions molt pitjors i han passat completament inadvertides", va precisar la model gallega.
   En relació amb una possible relació seva amb Mario Conde Jr., amb qui s'ha vist recentment celebrant el seu aniversari, Laura Ponte va puntualitzar que es tracta d'una relació d'amistat. "Hi ha una bona relació, molt bona", va afegir la model, que va afirmar que es troba totalment entregada a la seva faceta com a dissenyadora de joies. "Encara estem establint l'empresa i segueixo fent coses relacionades amb la moda, però el dia que pugui deixar-ho, ho faré", va concloure Laura Ponte.
   La vetllada, que va tenir com a objectiu donar a conèixer les qualitats del cava rosat com a acompanyant ideal per refrescar les festes i trobades d'aquest estiu, va disposar de la presència de nombroses personalitats de la societat madrilenya i del món del cor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada