Aquest dijous publico a La Vanguardia, a la secció Vivir, el nou vi de Tomàs Cusiné. És és un blanc amb el nom de la finca del qual procedeix -La Serra- i està elaborat de forma monovarietal amb raïm chardonnay fermentat i criat durant sis mesos en bóta de roure francès de 225 litres. La fusta està ben marcada, especialment en boca, tot i que és fresc i presenta notes de pinya tropical i cítriques amb puntes amb una certa amargor. No hi falta tampoc un bon treball amb les mares. És un vi solidari i elegant (12,5º) del qual només s'han elaborat 538 ampolles.
Tomàs Cusiné es solidaritza amb el Japó
El celler Tomàs Cusiné del Vilosell (DO Costers del Segre) ha distribuït al Japó 500 ampolles d'un vi blanc especial, el chardonnay fermentat en bóta Finca La Serra 2010. Els beneficis es destinaran als damnificats pel terratrèmol i tsunami del passat 11 de març. Les etiquetes de les ampolles solidàries han estat realitzades pel dissenyador Xavier Bas i pel mestre cal·ligrafista nipó Arai Sant. R. Francàs
El celler Tomàs Cusiné del Vilosell (DO Costers del Segre) ha distribuït al Japó 500 ampolles d'un vi blanc especial, el chardonnay fermentat en bóta Finca La Serra 2010. Els beneficis es destinaran als damnificats pel terratrèmol i tsunami del passat 11 de març. Les etiquetes de les ampolles solidàries han estat realitzades pel dissenyador Xavier Bas i pel mestre cal·ligrafista nipó Arai Sant. R. Francàs
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada