dijous, 30 de juny del 2011

Els restaurants de Madrid i Barcelona que millor experiència de vi ofereixen


Todovino.com, especialista en la selecció, recomanació i venda a distància de vi, i 11870.com, la pàgina web de recomanacions de negocis i restaurants més important d'Espanya, han seleccionat i premiat als restaurants de Madrid i Barcelona que millor experiència de vi ofereixen el 2011. A la següent pàgina podeu consultar el llistat complet de restaurants: http://apuntesdevino.todovino.com/mejor-experiencia-restaurantes-vino-mad-bcn-todovino-11870
 

Per elaborar la selecció d'aquesta primera edició dels premis s'ha tingut en compte un qüestionari emplenat pels restaurants, l'experiència en els restaurants de l'equip de tast de Todovino.com i els comentaris sobre vi dels usuaris de 11870.com.

S'ha valorat de cada restaurant:


+ El celler: nombre de referències, denominacions d'origen i països.
+ La carta: disseny, informació del vi, renovació de la mateixa i idiomes.
+ El servei: relació qualitat-preu, disponibilitat de sommelier, vinoteca condicionada, copes especials, oferta de vi per copes i servei i preu de pela.


Cada un dels restaurants seleccionats rebrà un distintiu que podrà exhibir en un lloc visible (fins i tot en la pròpia carta de vins) per ser fàcilment reconegut.
 

Entre els restaurants elegits es troben diversos perfils: restaurants de primera categoria que ofereixen un servei de vi ressenyable com Sant Celoni, La Terrassa del Casino o Drolma; restaurants especialitzats en vi com El Cinquè Vi, Vadebaco o Montvinic, i descobriments com Taberna Arzábal, Onofre o Roig Robí. A més, un alt percentatge de la selecció coincideix amb alguns dels millors restaurants d'Espanya el 2011 seleccionats recentment pels usuaris de 11.870.
Segons Gonzalo Verdera, conseller delegat de Todovino.com: "Hem volgut destacar aquells locals que donen una importància especial al servei del vi i que fan que el client, sigui expert o aficionat, gaudi i descobreixi, que a més és l'objectiu de Todovino. com des que es va fundar fa deu anys ".
Per Roberto Heredia, conseller delegat de 11870.com, "El món de la gastronomia i del vi és sens dubte una de les grans àrees d'interès dels nostres usuaris, i hem volgut reflectir aquest sentiment lliurant aquests distintius dins el marc dels premis a els millors restaurants i negocis que lliurem anualment. Comptar per això amb un aliat d'excepció com Todovino.com és tot un honor per a nosaltres ".
Aquesta col.laboració s'uneix a altres iniciatives conjuntes, com la recent creació del perfil de Todovino.com a 11870, on s'han inclòs dades i informació de més de 800 cellers a tot Espanya, les seleccionades per a la Guia Todovino.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada