dijous, 16 de juny del 2011

La Confraria del Cava i la DO Montsant s'agermanen a Falset



La Confraria del Cava s’agermana amb la DO Montsant

El conseller d’Agricultura, Josep M. Pelegrí, serà investit Confrare de Mèrit en l’acte d’agermanament que tindrà lloc aquest dissabte al Castell de Falset, en què també s’investiran set nous Confrares de Mèrit

La Confraria del Cava celebrarà aquest dissabte 18 de juny l’acte d’agermanament amb la Denominació d’Origen Montsant coincidint amb els actes de celebració del 10è aniversari d’aquesta entitat. Per quart any consecutiu, la Confraria del Cava fa coincidir la celebració de la cerimònia d’Investidura Primaveral amb l’acte d’agermanament amb una Denominació d’Origen catalana. La Confraria del Cava es va agermanar l’any passat amb la DO Conca de Barberà, amb la DO Costers del Segre el 2009 i l’any anterior amb la DO Pla de Bages.

A l’acte del proper dissabte, que tindrà lloc a partir de les 20.00h al Castell de Falset, s’investirà com a Confrare de Mèrit de la Confraria del Cava el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Rural, Josep M. Pelegrí.
Al seu costat, també s’investiran com a Confrares de Mèrit el president del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Montsant, Jaume Domènech, el president de la Cooperativa Falset Marçà, Josep Maria Cots, el president del Celler Capçanes, Francesc Blanch, i el president de la Cooperativa del Masroig, Manel Roca, així com també la periodista i escriptora Empar Moliner, el també periodista, escriptor i dramaturg, Toni Orensanz, i a un servidor, Ramon Francàs.

En l’acte d’aquest dissabte hi assistirà un centenar de convidats entre els que destaquen diverses personalitats del sector i de la zona, com el secretari d’Estat de Medi Rural i Aigua, Josep Puxeu, el director general de l'INCAVI, Jordi Bort, o l’alcalde de Falset, Jesús Torralba, entre d’altes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada