El Consell Regulador de la DO
Tarragona col·labora amb l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) de
Tarragona que organitza, des d’aquest vdimecres dia 4 al diumenge 8 de juliol,
la tercera edició dels ‘Sopars sota els Focs’ amb la participació dels
restaurants Arcs, AQ, Auriga, Sadoll, Quima Quima, Taller de Cuina i Racó de
l’Abat. Els sopars, que es faran al Passeig de les Palmeres, començaran un dia
abans que la mostra de Focs i acabaran un dia després, amb una gran festa de
cloenda. La col·laboració de la DO
Tarragona consisteix en la tria i la selecció dels cinc vins que se serviran a
copes o també l’ampolla sencera. Els vins escollits per l’ARPA han estat el vi
blanc Adernats Seducció de la Vinícola de Nuller; el Bella Blanc de Mares del
Celler Mas Bella; l’Ipsis Rosat de Vins Padró de Bràfim; el Roureda Negre dels
Cellers Unió de Reus i el Nit de Lluna del Celler Mas Vicenç de Cabra del Camp.
Des del Consell Regulador de la DO
Tarragona "se celebra que els restaurants de l’ARPA hagin confiat en els vins de
la DO Tarragona per participar en aquests Sopars sota els Focs, una iniciativa
que en les dues primeres edicions va ser un èxit i que s’espera que enguany es
repeteixi la presència de milers de participants durant els cinc dies".
Cadascun dels set restaurants
participants oferiran cinc plats representatius de la seva cuina, amb propostes
per a tots els gustos que aniran des d’un tast de foie, a tàrtars, passant per
sushi, risottos o fideuàs, entre d’altres, a més dels postres i menús per als
més petits. En total, es podrà triar entre trenta-cinc plats diferents, que
tindran un cost de 5€ cadascun d’ells. Val a dir que el dimecres 4 de juliol, a
la festa d’inauguració, el comprador de cada plat rebrà de franc algun dels
cinc vins dels cellers de la DO Tarragona que participen en aquesta promoció.
A més de la infraestructura dels
‘Sopars sota els Focs’, amb un aforament per a 1.000 persones diàries,
s’habilitarà una zona chill out i un servei de cocteleria. ARPA ha volgut donar
enguany un valor afegit als sopars amb un seguit d’activitats i actuacions
musicals prèvies i després dels Focs. Així, el dimecres 4 hi haurà una
exhibició de salsa amb Salsa Burú i, posteriorment, una festa amb els discjòqueis
de Cadena 100. El dijous 5 hi haurà l’espectacle infantil ‘Don Quijote en
patinete’, de la companyia La Flequeria, i a partir de les 21:30h, sessió del
DJ Resident, amb música dels 70. Per al divendres 6, la sessió musical de DJ
Resident serà amb música dels 80 i després dels Focs hi haurà salsa amb
Salsixto de Highland. El dissabte 7, un dels plats forts serà la sessió de
Miqui Puig. I finalment,
el diumenge 8 actuaran Zapping, DJ Resident i Soul Man Quartet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada