El conseller d’Agricultura,
Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat, Josep Maria
Pelegrí, va ser l’encarregat aquest dilluns de presidir l’acte de presentació oficial del
vi Sabadí Blanc, al restaurant el Roser 2 de l’Escala. A més dels dos impulsadors
del projecte, els germans Jordi i Rafel Sabadí Vilà (propietaris del Restaurant El
Roser2), l’acte ha comptat amb la presència també de l’alcalde de l’Escala,
Estanís Puig; del president de la DO Empordà, Josep Blanch i del director
general de l’Incavi i Prodeca, Jordi Bort, així com amb destacats personatges
del sector de la restauració gironina, com el sumiller Josep Roca, del
restaurant Celler de Can Roca. De la mà del reconegut sumiller Rafel Sabadí,
els assistents van poder tastar i conèixer totes les particularitats del vi. El
seu germà Jordi Sabadí s’ha encarregat d’explicar-ne la simbologia i el que
representa per la familia el naixement d’aquest primer vi. Al final del tast es
va servir una degustació de tapes selectes elaborades pel xef Jordi Sabadí i el
seu equip de cuina. Del Sabadí Blanc 2011 només s'han elaborat 225 ampolles, una molt escassa producció, utilitzant la infraestructura i les vinyes de Castell de Peralada. Ja projecten fer un negre, un cava i fins i tot un oli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada