A Móra la Nova es fa al cap de setmana que ve, 28 i 29 de gener, la Fira Intercomarcal de l'Oli de les comarques de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Priorat. Amb motiu de la fira, l’associació enogastronòmica La Fil·loxera fa un sopar maridatge divendres amb olis i vins del Montsant, Penedès i Almeria al restaurant Barcelona de Móra. A la fira, a banda dels expositors i d’un concurs d’olis que arriba a la desena edició, hi haurà un concurs de tapes i un d'allioli, un esmorzar popular amb la típica clotxa, tasts de diferents varietats d'oli d'oliva i el sorteig de diversos lots d'oli entre els visitants.
SOPAR DE L'OLI
(Carrer l’Hostal, 3. Móra la Nova 43770. Tel 977400336)Dia 27 de gener de 2012 a les 21:30h
Lloc: Restaurant Barcelona
L'APERITIU
Llesquetes de pa de xapata amb sal en escama i varietat d'olis
Botifarra blanca
Llonganissa seca
Sobrassada
Cansalada virada
EL SOPAR
AMANIDA DE PATATA AL CALIU I ESCABETX DE TONYINA EN OLI DE LA RIBERA
SUPREMA DE LLUÇ I ESCALIVADA AMB ALFÀBREGA I PINYONS
XOCOLATA AMB SAL D'ESCAMA I OLI D'ARBEQUINA
ELS VINS
Negre jove
VI NOVELL CELLER DEL MASROIG - D.O. Montsant
Rosat jove
SUMOLL ROSAT – Celler Pardas
Blanc jove
BLANCO DE ALBOLODUY (jaen blanco) – V.T. Ribera del Andarax (Almería)
Rosat
CARTOIXÀ MARÍ (xarel.lo vermell) – Celler Sicus - D.O. Penedés (Bonastre)
Comentaris a càrrec de Montse Nadal, Noemí Poquet i Anna Casabona.
El preu del sopar és de 38 €.
El preu per als socis és de 35 €.
Cada soci podrà portar un acompanyant per aquest preu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada