dilluns, 30 de gener del 2012

La DO Montsant es reuneix amb els seus alcaldes


El president de la DO Montsant, el falsetenc Jaume Domènech, ha iniciat una ronda de trobades amb els alcaldes del seu àmbit. És, sens dubte, una iniciativa molt interessant de la qual podriem prendre nota d'altres presidents. A la fotografia apareix Domènech amb l'alcalde socialista de Capçanes:

El president es reuneix amb alcaldes de la DO


Dilluns, 30 Gener, 2012
 
El president de la DO Montsant, Jaume Domènech, ha iniciat una sèrie de trobades amb els alcaldes dels municipis inclosos dins l’àmbit territorial de la DO. L’objectiu d’aquests encontres es posar-los al dia dels actes que es volen dur a terme per tal de commemorar el 10è aniversari de la DO Montsant, uns actes dels quals se’n vol fer partícip a tots els actors del territori, entre aquests, les administracions locals.
A banda d’això, el president de la DO ha aprofitat aquestes entrevistes per obsequiar els alcaldes amb la Copa Riedel Montsant, la copa que la prestigiosa casa austríaca comercialitza a tot el món amb el nom de la DO. A data d’avui, ja s’han realitzat dues trobades, una amb Jaume Guerola, alcalde dels Guiamets, i l’altra amb Joan Carles Garcia, alcalde de Capçanes. Durant els propers dies es prosseguiran els contactes amb la resta de municipis inclosos en l’àmbit territorial de la DO.
 DO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada