dimarts, 24 de gener del 2012

El celler del Masroig presenta l'Ètnic Blanc 2010


El celler del Masroig presenta aquest dijous la nova anyada (2010) del seu vi Ètnic Blanc (un vi que es presenta a un PVP d'uns 12 euros) a una galeria del carrer Balmes de Barcelona. Art i vi, dos bons aliats, es donen la mà també en aquesta presentació:

Celler el Masroig: art per beure


El proper dijous 26 de gener a les 21h Celler el Masroig presentarà la nova anyada del seu vi Ètnic Blanc. L’acte és durà a terme a la Galeria d’Art Carme Espinet, una galeria que des de l’any 1972 dedica els seus esforços a la promoció i exposició d’art contemporani.

Sota l’eslògan "Art per veure i art per beure" es pretén aproximar el món de l’art amb el sector del vi i ressaltar, una vegada més, l’alt contingut de creativitat que tenen ambdues activitats. Art, cultura i vi aniran lligats en aquest maridatge on es fusionaran diferents produccions artístiques: el vi Ètnic Blanc i l’exposició DINS/FORA, un conjunt d’obres de petit i gran format de diferents autors com Imma Alonso, Víctor Mateo, Benjamín Torcal, Rafael Alberti, Gerard Rosés, Joanpere Massana, Frank Jensen, Pierre Riba i Martí Rom.
Ètnic Blanc 2010 es presenta com un vi exclusiu i amb caràcter, fruit d’una producció molt limitada degut a l’escassetat de la varietat amb que està elaborat: garnatxa blanca de vinyes velles. Artesanal alhora que enginyós, aporta diversos matisos de cítrics, pastisseria, flor blanca... És un vi que sorprèn, exquisit i que no deixa indiferent.
La presentació també anirà acompanyada d’un maridatge gastronòmic on s’ha optat per una relació d’entrants d’absoluta creació casolana amb la millor matèria prima.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada