dimarts, 31 de gener del 2012

Mía de Freixenet, un èxit de Glòria Collell amb un milió d'ampolles venudes



Recentment he tastat els vins Mía de Freixenet, creats per l'enòloga penedesenca Glòria Collell. Són vins joves, moderns i desenfadats creats per a conquerir el mercat internacional. Són vins sense massa pretencions, però rodonets. L'èxit de la fórmula sembla indiscutible: en ben poc temps han aconseguit vendre un milió d'ampolles. Glòria Collell diu que, gràcies a Freixenet, ha aconseguit complir el seu somni. Sembla que en determinats mercats, i a un determinat preu ben ajustat, els vins espanyols estan de moda. El negre, del 2010, és el que més m'ha agradat. És molt fruitós i rodonet tot i els seus 13,5º, elaborat amb ull de llebre emparat com a Vino de la Tierra de Castilla. El blanc també és de la collita del 2010 i força aromàtic, especialment per la presència del moscatell. Està elaborat també amb macabeu, parellada i xarel·lo. Fins i tot el llançament d'aquests dos vins ha vingut acompanyat d'una web específica amb un simpàtic i molt ben aconseguit bloc: www.miawines.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada