dijous, 14 juny de 2012

Tornen els préssecs d'Ordal i els caves de Subirats




El conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, inaugura a les onze del matí d’aquest dissabte una nova edició del Mercat del Préssec d'Ordal. L’acte tindrà lloc a la plaça Subirats de Sant Pau d'Ordal (Alt Penedès). Al Mercat del Préssec d'Ordal 2012 la degustació que s'ofereix a tots els compradors de "Música a les Vinyes", el maridatge de caves de Subirats amb Préssec d'Ordal, s'elabora amb els caves Albet i Noya, Fèlix Massana Ràfols, Guilera, Júlia Bernet i  Llopart La Temporada Gastronòmica del Préssec d'Ordal, on col.laboren una vintena de restaurants del Penedès, i que també se celebra coincidint amb la temporada del Préssec d'Ordal, és una iniciativa que organitza el celler Albet i Noya i encara no ha comunicat quins seran els restaurants per aquest any. El Mercat del Préssec d’Ordal és organitzat pel Patronat de Turisme de Subirats i l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal amb la col.laboració de la Diputació de Barcelona, tots els caps de setmana dels mesos de juny, juliol i agost a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal (Subirats).

Teniu més informació del Mercat del Préssec d'Ordal 2012 a http://www.turismesubirats.cat/mercat-del-pressec-dordal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada