El conseller d’Agricultura, Josep
Maria Pelegrí, inaugura a les onze del matí d’aquest dissabte una nova edició del
Mercat del Préssec d'Ordal. L’acte tindrà lloc a la plaça Subirats de Sant Pau
d'Ordal (Alt Penedès). Al Mercat del Préssec d'Ordal 2012 la degustació que s'ofereix a tots
els compradors de "Música a les Vinyes", el maridatge de caves de
Subirats amb Préssec d'Ordal, s'elabora amb els caves Albet i Noya, Fèlix
Massana Ràfols, Guilera, Júlia Bernet i Llopart
La Temporada Gastronòmica del Préssec d'Ordal, on col.laboren una vintena de
restaurants del Penedès, i que també se celebra coincidint amb la temporada del
Préssec d'Ordal, és una iniciativa que organitza el celler Albet i Noya i
encara no ha comunicat quins seran els restaurants per aquest any. El Mercat
del Préssec d’Ordal és organitzat pel Patronat de Turisme de
Subirats i l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal amb la
col.laboració de la Diputació
de Barcelona, tots els caps de setmana dels mesos de juny, juliol i agost a
la
Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal (Subirats).
Teniu més informació del Mercat del Préssec d'Ordal 2012 a http://www.turismesubirats.cat/mercat-del-pressec-dordal
Teniu més informació del Mercat del Préssec d'Ordal 2012 a http://www.turismesubirats.cat/mercat-del-pressec-dordal
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada