divendres, 1 de juny de 2012

Experiències enoturístiques "sensorials", a Can Bonastre



Can Bonastre ha estrenat una nova oferta de cara a l'estiu. Des d'aquest establiment enoturístic s'afirma que “volem fer de la nostra gastronomia una experiència sensorial, no només pel que es menja, sino per l’entorn natural i especial que envolta els àpats. Res millor que gaudir del Gall del Penedès en una taula envoltada de vinyes, dels Cigronets de l’Anoia en una masia del S.XVI d’aquesta comarca, o dels tomàquets de Montserrat apreciant la vista de la gran muntanya”. Per la nit de Sant Joan estrenem temporada de Jazz sota les estrelles, amb un menú de 55 € que inclou la música en directe, primer, segon, postre, begudes i aperitiu. Durant l’estiu oferiran també sopars amb Gospel i Bossa Nova. Per les nits que no hi hagi música en directe, obren un nou espai al pati per gaudir de la brasa amb sarment de la vinya, en un menú de 30 € per persona. Les propostes de dia es mantenen de dijous a diumenge, amb el Vermut al pati (15 € la parella), el menú especial d’arròs (30 € per persona) i la carta a preu tancat (45 € per persona). El menú degustació del xef se serveix divendres i dissabtes nit i és una represenció de la cuina de l'establiment, “molt marcada per la influència de les vinyes i el vi” (65 €). Per als qui només volen fer una petita inmersió en el món del vi, poden visitar el celler cada dissabte i diumenge a les 11.30 i fer un tast de vins (10 € per persona) o simplement asseure’s a contemplar el paisatge en una de les terrasses. Es poden completar amb visites a les vinyes amb Segway, rutes pel Penedès i Montserrat en helicòpter, rutes guiades al monestir de Montserrat i diverses activitats gastronòmiques per a grups.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada