divendres, 15 de juny de 2012

Enoturisme i xarel·los, demà a Segura Viudas


Segura Viudas celebra demà dissabte una nova i completa jornada d'enoturisme especialment dirigida als seguidors de les seves plataformes de comunicació en els mitjans socials. Aquesta activitat respon al doble obectiu de “donar a conèixer la potencialitat de l'Heretat Segura Viudas com a destí enoturístic i fidelitzar les persones que segueixen l'actualitat de la marca als mitjans socials”. Així, fa algunes setmanes es va endegar un concurs a la pàgina de l'empresa http://www.facebook.com/heredadseguraviudas del que n'han sortit els 16 convidats a la jornada.
El programa de la jornada començarà amb un esmorzar als jardins de la casa abans del passeig naturalista que introduirà el paisatge, la natura i la història de l'Heretat i que conduirà els assistents fins una lliçó magistral de viticultura de brotació dirigida per Sebastià Raventós, responsable de viticultura de l'Heretat. Tot seguit es realitzarà una visita a les caves per presentar el procés d'elaboració dels caves i vins de Segura Viudas enllaçant, tot seguit, amb un tast específic de xarel·los en que hi participarà l’enòleg Ton Raventós. El protagonista d’aquest tast horitzontal serà el vi Creu de Lavit 2009 i 2010, “amb l’objectiu d’endinsar-nos en els matisos i els atributs d'aquesta varietat autòctona”. Finalment, els menjadors de la masia acolliran un aperitiu i un dinar de temporada proposat pel xef Pere Massana del restaurant Cal Pere del Maset, on no hi faltaran productes de proximitat com les cireres, el lluç de platja, el préssec de l'Ordal o el gall del Penedès. En el decurs del dinar, a més, els enòlegs de la casa aniran il·lustrant les harmonies dels caves i vins Segura Viudas en una tertúlia gastronòmica compartida amb tots els assistents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada