dimecres, 13 de juny de 2012

Tast d'escumosos de tot el planeta, a La Treva de Vilanova



Tot i que s’emmarca dins la primera edició de la fira vilanovina Temps de Vi, un dels actes no es farà fins al dijous 21 de juny. Es tracta d’un singular tast a cegues d’escumosos de qualitat de tot el planeta que tindrà lloc a la nova braseria i vinateria La Treva de la geltrunenca plaça Lledoners, de Vilanova i la Geltrú. Tots els vins escumosos són del Grup Freixenet i el tast serà dirigit per l’enòloga Glòria Collell. S’hi tastaran a cegues un xampany de la històrica maison Henri Abelé de Reims, un escumós australià de Wingara Wine Group, un de californià de Gloria Ferrer, un altre de mexicà del celler Sala Vivé i caves de Segura Viudas i Freixenet. També es podria incloure al tast el cava amb el qual Freixenet ha volgut retornar als seus orígens, el Casa Sala de Sant Quintí de Mediona. El tast a cegues, que es limita a un màxim de 50 persones, es completarà amb una selecció de tapes de La Treva. Participar-hi costa 35 euros. Les inscripcions cal fer-les telefònicament: 93 893 77 18. Segons l’enòloga Glòria Collell, “el tast té la intenció de familiaritzar els participants amb el món dels diferents escumosos, explicar les característiques de cada zona i donar algunes pautes per a poder-los identificar”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada