La familia Sabaté i Coca obrirà les portes de la seva masia per compartir la cultura del vi amb productes gourmet, tallers de tast i música en viu. Aquesta jornada enogastronòmica, amb tastos i maridatges, tindrà lloc el 17 de juny. Segons els responsables d'aquest celler familiar, la jornada és “una proposta innovadora i original que pretén donar a conèixer experiències al volant de la cultura del vi i el seu entorn. Una ocasió especial per gaudir del maridatge de caves i vins de terrer amb una selecció d’exquisideses gastronòmiques com ibèrics, formatges, curats, patés, salmó norueg, catànies... i amb la presència de Marcel Sabaté, l’enòleg de la casa que donarà a conèixer les curiositats específiques dels vins i caves de terrer”. L’esdeveniment, que compta amb el suport de marques de primera qualitat com ara Embotits Mitjans, Sabamar, Don Jamon, Bombons Cudié o Pans Rius, es desenvoluparà ales pròpies instal·lacions de la masia i estarà amenitzada amb música en viu a càrrec del grup de Jazz i Blues Aguasca Moya Trio. Durant l’acte que, es celebrarà entre les 11.30h i les 14h, a més de poder degustar l’àmplia oferta de maridatges amb productes Castellroig, s’impartiran tallers enològics al llarg del matí. Temes com descobrir la família d’aromes dels vins i caves o endinsar-se en la història dels vins negres seran conduïts per especialistes que tindran com objectiu ampliar coneixements entorn al vi. A més, per primera vegada, la jornada està pensada tan per a grans com per a petits perque a través del nou taller sensorial infantil, els nens podran redescubrir l’entorn que els envolta amb els cinc sentits. El preu de l’esdeveniment és de 15€ per adult i taller sensorial infantil 5€ per nen (a partir de 3 anys). Tant pel maridatge com pels tallers cal confirmar assistència abans del dia 15 de juny a través de info@castellroig.com o trucant al telèfon 93 891 19 27
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada