dimarts, 5 de juny de 2012

"No menjar porqueries hipercalòriques i beure vi de forma moderada"

En el marc de les activitats programades al Cicle Vi_Suals, dedicat al vi i a l'art audiovisual, organitzat per l’Ajuntament de Manresa i la DO Pla de Bages, es va impartir una conferència sobre les aportacions del vi a la salut de les persones a Manresa, sota el títol Elixir de la Vida i Salut: “In Vino Veritas”. La xerrada, conduïda pel doctor Rafael Blesa, director del Servei de Neurologia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona i professor associat mèdic de la Facultat de Medicina de la Universitat, es va celebrar a l'Auditori de la Fundació Caixa Manresa. El doctor Blesa durant la seva intervenció va indicar que “el millor que podem fer és educar a la població, des de petits, a fer exercici, no menjar porqueries hipercalòriques, mantenir el pes, seguir una dieta mediterrània i beure vi de forma moderada, de 2 a 3 copes al dia, a la vegada que procurar activar tossudament la ment, i procurar sentir-se engrescats per la vida”. A través de la conferència del doctor Blesa, s’ha transmès al consumidor final, els coneixements sobre els aspectes més rellevants del consum moderat de vi, conscienciant sobre la importància d’una dieta equilibrada i les pautes responsables de consum, per aconseguir millorar la qualitat de vida. Aquesta acció, forma part de la segona part del Programa “Wine In Moderation”, desenvolupat a Espanya per FEV i FIVIN.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada