dimarts, 5 de juny del 2012

"Èxit" del quart Sopar de Xarel·los del Penedès

El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Penedès ha qualificat d'"èxit" la quarta edició del Sopar de Xarel·los de la Denominació d’Origen Penedès, fet dissabte passat. Aquesta acció va néixer al 2009 amb l’objectiu de mostrar l’ampli ventall de possibilitats que ofereix la varietat de raïm autòctona del Penedès. El sopar, al qualk van assistir 65 persones, va ser organitzat pel restaurant vilafranquí El Gat Blau amb la col·laboració de la DO Penedès i, enguany, com a novetat va presentar l’emplaçament en el Claustre de Sant Francesc a Vilafranca del Penedès. Per a la Denominació d’Origen Penedès, es tracta d’una acció de reforç en l’estrategia per a fer créixer la seva varietat estrella. El restaurant va elaborar cinc plats tenint en compte les característiques de cada vi. Els vins que van participar-hi van ser: Duc de Foix Xarel·lo de Covides, el xarel.lo de Vilarnau 2011, l'escumós Serenor Brut nature de Mas Can Colomé, el Gran Clot dels Oms Xarel·lo, de la Finca Ca n'Estella i Vittios, un vi dolç de Torelló.

1 comentari:

  1. Joan Carles Anguera, Marçà5 de juny del 2012, a les 18:20

    Encara recordo quan deia que el xarel•lo era la varietat que m'agradava mes del Penedès i hem miraven amb unes cares....

    ResponElimina