Les Jornades Gastronòmiques de
Boedegas Torres han arribat a la 25ena edició a Madrid amb els xefs Miguel
Ángel Tomás i Juan Antonio Ortega (restaurant La Vinya de Ale, Màlaga), Javier
Rei (restaurant Alborada, La Corunya), Antonio González (restaurant El Rincón
d'Antonio, Zamora), David Boldova (restaurant Novodabo, Saragossa) i Jesús
Almagro, xef del Pedro Larumbe. Grans convidats i sobretot la presència de les
millors cuines d'Andalusia, Galícia, Castella i Lleó i Aragó, es van reunir del
28 al 31 de maig en el restaurant Pedro Larumbe, on antigament estava la
redacció del diari ABC. Aquestes jornades són fruit de la col·laboració entre
Bodegas Miguel Torres i el diari ABC. El públic el van formar persones
seleccionades a través d'un sorteig organitzat pel rotatiu- A 'Aprengui amb els
Mestres' els xefs van ensenyar d'una manera pràctica i sobretot didàctica els
seus millors trucs i secrets.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada